JUDAS PRIEST ще участват на пренасроченото турне на Ozzy Osbourne през 2020 г.

7 апр 2019, 19:14 ч. 2356 / 6 5
пред./следв.

   В края на януари легендарният вокалист Ozzy Osbourne отмени европейското си турне, което трябваше да започне на 30-о число същия месец, заради простудно заболяване. Обиколката трябваше да премине с участието на хеви метъл величията JUDAS PRIEST като специални гости.

   Преди броени дни "Бащицата" канселира всички тур-дати за 2019 г., тъй като е претърпял инцидент, събудил стари травми, и лекарите са му забранили да изнася концерти докато не се възстанови напълно. Официално бе съобщено, че Osbourne ще пренасрочи турнето за 2020 г.

   Сега от лагера на JUDAS PRIEST анонсират, че отново ще бъдат включени в обиколката и ще свирят заедно с Ozzy на Стария континент. Предстои да бъдат уточнени детайлите за разписанието на турнето.

 

rob halford



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Този 8.04.2019 20:19:41 отговори + 1 0
А дано,че изгоряхме февруари за Хамбург Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.04.2019 13:41:18 отговори + 9 0
Бързо оздравяване на Ози, живи и здрави дано догодина дойдат в България. Този човек е ненормален Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 8.04.2019 11:05:53 отговори + 15 1
Това чудо на физиологията - Ozzy, ще оцелее и този път!... Все пак, очакваме нов материал от него.
А тази звучна "българска" дума "канселира", не можахте ли да я преведете като хората и на правилен български език и да напишете "отмени всички дати..." ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 7.04.2019 19:46:09 отговори + 17 2
Да си на 70 години. Да отложиш турне заради грип, който после да се превърне в пневмония. Да паднеш по стълбите и да ти се обадят стари травми от преди 15 години. Да отложиш цялото си турне през тази. И да го пренасрочиш за 2020 г. На това последното му се казва ОПТИМИЗЪМ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 7.04.2019 19:32:48 отговори + 14 1
А дано де...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".