Вокалистката на DELAIN разказва във "Фрактура", че са я карали да се снима гола за обложка на албум

11 сеп 2015, 08:19 ч. 1399 / 5 4
пред./следв.

   На 13 септември ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на FEAR FACTORY, SAXON, SHINEDOWN и ANNIHILATOR.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат DELAIN и ще бъде излъчен репортаж от участието им на изминалия фестивал "Kavarna Rock". Ще бъде представено новото концертно DVD на U.D.O. и ще бъде припомнено какви истории разказa китаристът Doug Aldrich (екс-WHITESNAKE) за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с IRON MAIDEN, PUSCIFER ще правят кавър на QUEEN, а класическата песен ще бъде нa PANTERA. Клипове и концертни песни на OPETH, FAITH NO MORE, TRIVIUM, OPERATION: MINDCRIME, BRING ME THE HORIZON, DAGOBA, BLACK VEIL BRIDES и Joe Satriani също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.


   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


По добре 11.09.2015 11:54:38 отговори + 3 11
че не се е снимала,щеше да е грозна картинка.Холандките приличат на коне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимник 11.09.2015 17:01:56 + 10 1
Де ги такива красиви "коне" като Шарън ден Адел и Симон Симонс? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 11.09.2015 11:28:16 отговори + 5 1
Мадамата е готина, да беше зарадвала феновете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

сиско 11.09.2015 11:40:43 + 5 0
А и е холандка. Нали те са си много разкрепостени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".