Вокалистката на WITHIN TEMPTATION Sharon den Adel създава соло проекта MY INDIGO

10 ное 2017, 12:10 ч. 2435 / 6 5
пред./следв.

   Холандската вокалистка Sharon den Adel, добила световна известност с групата WITHIN TEMPTATION, обяви, че създава свой самостоятелен проект. Той ще носи името MY INDIGO и ще включва музиканти, различни от участващите в основната ѝ банда. Предстои издаването на дебютен албум или EP на MY INDIGO през 2018 г. 

   Междувременно WITHIN TEMPTATION ще си вземат известна почивка, като и други от членовете ще се заемат със свои соло проекти. От днес, 10 ноември, сингълът "My Indigo" се предлага чрез големите платформи за онлайн музика. За повече подробности посетете този адрес. Стилът на MY INDIGO се описва като поп от 80-те години на миналия век.


 




Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 10.11.2017 16:20:52 отговори + 5 4
Хора, правете разлика между 80-тарски поп и "поп" в стила на Кейти Пери и Бритни Спиърс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 10.11.2017 12:19:30 отговори + 9 5
Ама, че кофти новина. И сега какво? Шарън ще се занимава с 80-тарски поп? А хората ще ходят на концертите й с надеждата да изпее нещо от хитовете на WT? Добре поне, че ги видяхме докато бяха в апогея си :| Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 10.11.2017 13:49:49 + 5 1
Как ще изпее някой от хитовете на WT с поп група? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inFamouzzzBG 10.11.2017 14:22:24 + 7 1
Самите WT имат някои по-мелодични/поп звучащи парчета, предполагам няма да e трудно. Вариант 2 е да се появи някой с акустична китара и да има "Our Solemn Hour acoustic", което e пък още по-лесно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 11.11.2017 12:42:18 + 3 0
Може пък така да остане повечко тяжеляк за новия албум на WT Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".