VRANI VOLOSA е последната група за "Wrong Fest - City Edition"

15 юни 2017, 15:57 ч. 751 / 2 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

VRANI VOLOSA са четвъртата и последна група, която се присъединява към градското издание на Wrong Fest 2017, което ще се проведе на 1 юли в клуб ‚Маймунарника‘. Хедлайнери на събитието са подвластниците за най – добра банда от Великобритания за 2017 година за британския Metal Hammer – рокерската бригада – ORANGE GOBLIN. Българската алтърнатив / фолк дружина SMALLMAN & шведската фъз рок машина DEVILLE са другите обявени участници.

VRANI VOLOSA е бургаска метъл група, която твори и се представя предимно в ъндърграунд средищата. Музиката ѝ може да се оприличи като смесица от класически хардрок, пейгън метъл и психаделика. Самите музиканти не крият влиянията на групи като Primordial, Enslaved и Bathory, наред с Pink Floyd, Rush, Jethro Tull, Uriah Heep, които спомагат за изграждането на звученето на групата.

До момента VRANI VOLOSA имат издадени 2 албума и едно DVD, като на този етап групата се подготвя за издаване на третия си дългосвирещ албум ‘Amongst The Loneliest Of Waves’, чиито песни досега са свирени единствено на турнето на бандата в Румъния, Словакия, Полша и Чехия. Феновете на групата в България, ще имат възможността да ги чуят за пръв път на 1 юли на градското изданиие на Wrong Fest.
Билети може да намерите в мрежата на ticketlogic.bg. Цената на билета е вече 30лв, след като първите 100 от 25лв бяха разпродадени. В деня на събитието и на място, билетите ще са по 35лв.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 15.06.2017 18:01:03 отговори + 5 4
Тази новина ме накара да си купя билет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хахах 15.06.2017 17:01:32 отговори + 8 3
Добре де. Мина 1 час от пускането на тази статия.
Къде са Дронзин и Знайко, които 3 дни не спяха да хейтят феста в Могилово?
Ето го техния фест за 418 души - защо не се радват и не съпортват? А?
А да сетих се. Щото феста е за 400, а не за 4000 души
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 15.06.2017 17:20:52 + 5 4
Ето ме, ето ме! И четирите банди ме кефят, бях до магазина за бира да се почерпя по повода. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".