"Wacken Foundation" спонсорира българската група RAMPART

10 дек 2014, 17:05 ч. 704 / 7 10
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

"Wacken Foundation" е създадена с цел да подкрепя проекти в областта на хеви метъл културата. Сред многото фестивали, групи и събития, които фондацията наблюдава, попада и група RAMPART. На последното заседание на управителния съвет на "Wacken Foundation" е взето решение за целево спонсорство на кариерното развитие на българите RAMPART.

Групата има записани четири дългосвирещи албума и през последните години непрекъснато доказва своите възможности и потенциал зад граница чрез редица концерти в Германия, Гърция, Беларус, Великобритания, Унгария, Франция, Холандия.

Първото участие на RAMPART под флага на "Wacken" ще се проведе тази събота, 13 декември, в Генк, Белгия, където българската банда ще дели сцена с PICTURE, CRIPPER, IRON MASK и други. В началото на следващата година, когато ще излезе и новият албум на групата "Codex Metalum" ще бъдат оповестени предстоящите дати. Благодарение на "Wacken Foundation" RAMPART ще реализират "United Opus Of Apocalypse and Staging Tour".

 

Rampart Supported by WF



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zeiss 12.12.2014 16:58:57 отговори + 1 6
No Hate, не смятам, че един уважаващ себе си артист заслужава това, нито пък публиката му заслужава такова лицемерно отношение. Поздрави на бандата все пак, но... Казах вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zeiss 11.12.2014 23:39:12 отговори + 2 4
Да. Плащат им, за да ги гледат колко са смешни. Не разбрахте ли вече? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NO Hate 11.12.2014 23:58:30 + 1 1
Значи са намерили начин да пробият. Евалата! Пък и кинти... Некои, знаеш ли на какви се правят, за да постигнат това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боби 11.12.2014 17:44:26 отговори + 5 0
Че кой те пита дали си съгласен с избора. Очевидно не си член на борда на Wacken Foundation? Всички германци, французи, холандци, белгийци и др. са супер глухи и неграмотни, особено германците, и то до такава степен, че и инвестират в бг банда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 11.12.2014 16:24:49 отговори + 1 7
новината е прекрасна, но няма как да се съглася с този избор. наистина ли са толко глухи тия германци, че не могат да чуят фалшивото пеене? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 10.12.2014 20:09:09 отговори + 12 0
Нито са ми приятни, нито ги харесвам, но браво, това си е успех, който си заслужава уважение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hansen 10.12.2014 17:47:41 отговори + 6 2
Въпросът е не какви 5 лв, а колко хиляди евро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cleaner 10.12.2014 17:17:35 отговори + 7 12
Мислех си, че Сигнал, БТР, Конкурент и Епизод са най-тъпите групи в БГ, но се оказа ,че тия са още по-зле -> https://www.youtube.com/watch?v=jGd25WqQuxU - RAMPART

Въобще какви спонсорства,какви 5 лв.? Те не могат да сврият....... ODD CREW заслужават да ги спонсорират яко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 10.12.2014 19:55:22 + 10 2
Дали си прав е относително, ама в случая не решаваме нито ние, нито други българи, сещаш ли се?
...а според тези, които решават, не си прав
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ad Infinitum 10.12.2014 20:42:52 + 5 1
Не съм на такава музика точно, но само преди седмица техен диск ми попадна и доста ме впечатли! Въобще не съм съгласен с НИЩО от горе-написаното! You Tube, eee не е истина ...
Just clean your head, for the evil deeds ahead!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".