WARDRUNA отлагат концерта си в Пловдив за 2022 г.

27 май 2021, 16:14 ч. 2497 / 12 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Wardruna отлагат концерта си в България за 9 юли 2022 г.
Датата у нас е част от уникалния „Nordic Nights Summer Open Air Tour“!

Норвежката фолк/ембиънт банда Wardruna е принудена да промени датата на концерта си у нас за 9 юли 2022г. заради продължаващите рестрикции за пътуване и ограничен капацитет за провеждане на събития в България, наложени поради пандемия-та от COVID-19. Всички закупени билети важат без нужда от презаверка за новата дата.

Концертът е част от световното турне „Nordic Nights Summer Open Air Tour“ и ще бъде наистина мащабен и специален като продукция и реализация на сцената на Античен Те-атър Пловдив. Организаторите от EventEase, Nordic Soundscapes Bulgaria и By Norse Mu-sic имат удоволствието да обяват и включването към концерта на още две имена, а именно - норвежката банда Kalandra и дуото Lindy Fay-Hella & Dei Farne! Цените на билетите остават непроменени. И макар новата дата на събитието да е след повече от година, организаторите съветват всички фенове на Wardruna да закупят своите билети възможно най-скоро, защото концертът се радва на голям международен интерес и билетите за фен зона и предни сектори на театъра са вече почти изчерпани. Билетите на цени от 60.00 лв. може да намерите онлайн на https://bit.ly/WardrunaPlovdiv и на каса във всички магазини „На Тъмно“.

На така обявеното турне, Wardruna ще представят на живо и чисто новия си албум Kvitravn (Бял гарван) като шоуто ще има специфични декори, в които групата да се потопи с традиционните за изпълненията си иструменти, и разбира се - при магическа атмосфера, която както самата музика, така и всеки пърформанс на Wardruna носи. И изобщо, както ще чуете от фенове, вече присъствали на концерт на Wardruna, „това не е просто концерт, а ритуал!“

 

wardruna



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 28.05.2021 09:46:17 отговори + 9 0
Е, неее! Надявах се поне този концерт да се състои. На открито е, пък и какви наложени рестрикции има в България? Всичко си работи и сме цвете в сравнение с останалата част от Европа. На Удо миналата година му стискаше и дойде...Както и да е, разочарован съм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svensson 28.05.2021 15:48:35 + 2 1
Точно, аз бях на Оратница и Балканджи в "Арена София".
Бях дори и на Ара Маликиан, в зала 1 на НДК, НА ЗАТВОРЕНО и, представете си, състоя си се. Явно е момента с пътуването на самите групи...но пак, как един от Испания идва...няколко други от Норвегия не могат?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 1.06.2021 12:22:46 + 3 0
Много зависи от рестрикциите в другите държави - ако Норвегия има задължителна карантина и тестове за пристигащи от България - целият им екип от над 10 души е блокиран за 2 седмици. Продукцията им е адски скъпа (бях един от хората, които правиха първия им концерт в НДК) и ако трябва да пътуват само за един концерт, без разходите да се разпределят между отделни промоутъри в различни държави, става непосилно. Така че, това е единственото логично решение, за съжаление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Смех 27.05.2021 23:39:10 отговори + 1 6
Уважавам групата, но смехът ме спира
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svensson 27.05.2021 19:33:25 отговори + 6 0
Купих билетите вчера...шанс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кеф 27.05.2021 18:41:24 отговори + 2 6
Я да видим кой има да взима и никога няма да си вземе парите от Eventease ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".