SERIOUS BLACK са "объркани" от изявлението на Urban Breed, ще довършат албума си с Bob Katsionis

27 май 2021, 16:09 ч. 563 / 10 0
пред./следв.

   Супергрупата SERIOUS BLACK публикува съобщение по повод раздялата си с вокалиста Urban Breed.

   Останалите музиканти коментират, че буквално са "объркани" от изявлението на певеца и не са провеждали разговори с него, от които могат да бъдат направени изводите, които Urban Breed сподели. Вече бившите му колеги обаче уважават решението му и му благодарят за времето, прекарано заедно, както и за над 100-те концерта с него. По време на турнето за "Suite 226" (2020) са се появили някои различия, но не толкова сериозни, според бандата.

   Същевременно SERIOUS BLACK имат потвърждение от лейбъла "AFM Records", че ще осигури подкрепа за предстоящата творба. Добрият приятел на групата Bob Katsionis (екс-FIREWIND) е предложил помощ за завършване на албума. Но той няма да може да участва в бъдещите турнета. Предстои SERIOUS BLACK да намерят нов постоянен вокалист.

 

serious-black



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".