"Warner Bros. Records" съдят AVENGED SEVENFOLD за неизпълнение на договор

14 яну 2016, 09:03 ч. 736 / 3 5
пред./следв.

   Според Billboard.com, звукозаписният лейбъл "Warner Bros. Records" е подвел под съдебна отговорност AVENGED SEVENFOLD за неизпълнение на договорни задължения. AVENGED SEVENFOLD са издали четири студийни албума за "Warner Bros. Records", но се опитват да се измъкнат от договора, като се позовават на част 2855 от Калифорнийския кодекс на труда, който ограничава договорите до седем години, т.нар. "седемгодишен статут".

   Адвокатът на групата Howard E. King е направил изявление, че AVENGED SEVENFOLD са в правото си да разтрогнат вече 11-годишния договор с компанията, която освен това е претърпяла множество промени в персонала си и се е стигнало до липса на адекватна връзка с бандата. Музикантите в момента търсят нов лейбъл, който да им осигури по-добри условия за развитие и просперитет.

   От своя страна "Warner Bros. Records" не признават седемгодишния статут и твърдят, че групата им дължи издаването на един CD/DVD лайв албум. AVENGED SEVENFOLD имат договор за пет студийниалбума с компанията, която неуспешно се е опитала да подпише и за шести през есента на 2015 г.

   Бандата планира да влезе в студио през февруари за записи на нов албум, наследник на "Hail To The King" (2013). Предстоящият диск ще е първи с новия барабанист Brooks Wackerman (екс-BAD RELIGION), заменил напусналия през миналата година Arin Ilejay.

 

avenged-sevenfold

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 14.01.2016 18:20:11 отговори + 3 6
Че тя бандата си е яка.И феновете им са пичове.Последният албум беше малко слаб с тея хеви метълски тъпотии "Hail to the king",но пак са с класи над повечето хеви прехвалени бози,дето само в БГ още им се кефят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Андрей 14.01.2016 15:58:56 отговори + 2 5

Хората бачкат, късат си задниците от свирене и заслужават многото пари, които получават и цялата слава.
Но...вие стойте некъпани и миризливи в детските ви стаи(сигурно още не сте се изнесли от ваще, а сте минали 30-те) и завиждайте...
Когато станете на тяхното ниво ще говорите.
Дотогава шшшшт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ауто Кор 14.01.2016 16:28:45 + 5 5
И ко?!
Живея при мама и тати, мама ми купува гащи и чорапи и отдавна съм минал 30-те и това прави въпросната банда по-яка ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ауто Кор 14.01.2016 15:10:09 отговори + 3 4
Тия са ***** ****** ************** ***** ****** *****!!!!!!
Да *** ***** *****.
**** за тех!

Много се радвам, ***** *****.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dfdshtu9rs 14.01.2016 14:48:07 отговори + 3 4
А дано ги затрият тея ************* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".