WARTIME с два концерта във Варна

14 ное 2011, 09:22 ч. 265 / 4 8
пред./следв.
WARTIME ще изнесат два концерта във Варна на 25-и и 26 ноември (петък и събота). На 25-и събитието ще бъде в рок клуб "Пиратите", като специални гости ще бъдат шуменските детметъли ABADDON, а на 26-и групата в бар "Grind", заедно с благоевградската банда CHAINS. Входът и за двете вечери ще бъде по 5 лв., начален час - 21:00. На място ще се предлагат оригинален мърчандайз и дискове.

Wartime Варна
Wartime Варна

още за:

Wartime


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 24.11.2011 12:56:35 отговори + 1 0
Нормално, който не е свирил в група в България, той не е ял лайна. Успех на групите, дано станат яки концерти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 16.11.2011 21:47:21 отговори + 0 0
Всичко е ок, само не мога да разбера "Не"-тата за какво са. Мразите групата, клубовете, себе си, света, вселената и всичко останало или просто сте незадоволени малки мизерни домашни тесногръди идиоти? Не че съм някакъв супер трю дай хард фен и даже имам някои забележки към бандата, но пък не може да се отрече, че както повечето техни БГ колеги инвестират смело в това, което обичат и го правят от сърце и душа. Евала за което. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 16.11.2011 01:06:02 отговори + 0 0
Всъщност при "Пиратите" отдавна не е мизерия, а си е много гот направено и ремонтирано всичко. Някой се изказва неподготвен и не е бил там от миналата година Успех на Уортайм и ще ги подкрепим , разбира се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешо 15.11.2011 15:03:23 отговори + 0 0
Хора, защо е тази злобна, неоснователна критика? Как очаквате групите в България да излязат от ъндърграунда, ако не ги подкрепяте? Как въобще очаквате да избутаме банди извън България?! Плакатът бил зле, мизерно било там. Ми елате, порадвайте се (или поне се опитайте), а ако не ви изкефят бандите - критикувайте на воля, хейтвайте и въобще излейте си цялата злоба. Би било основателно. Ако не ви изкефи звукът - пак критикувайте. Затова сцената ни е на такова ниво. Постоянно се злобее, търсят се кусури, прекалено дребнаво се гледа на всичко и ако ще групата да свири без една грешка, ще последва: "абе да, ама...Не".
Коментарът ми се отнасяше към Анонимните, които писаха под мен. Нека хора, които не считат, че спадат към тази група, да не се засягат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2011 13:46:07 отговори + 0 0
Плакатът на Grind е супер могъщ ; Д
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.11.2011 16:52:19 отговори + 0 0
защо два концерта въобще!?? много странно?!? клубовете не пискат ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nespithe 14.11.2011 11:30:39 отговори + 0 0
Мизерно е, ама е правено с ентусиазъм, звукът е добър, има сцена и пиене. К'во ти трябва още? Много по зле може. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.11.2011 10:56:45 отговори + 0 0
При пиратите?! Вие имате ли представа каква мизерия е там,лелее пичове, преди да свирите някъде първо вижте за какво иде реч Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".