We Are Not Dead Yet, CHILDREN OF BODOM, искаме отново!

19 апр 2011, 22:52 ч. 1261 / 11 98
пред./следв.
След като в края на миналата година стана ясно, че една от най-актуалните скандинавски групи в последното десетилетие CHILDREN OF BODOM ще направи първия си концерт на българска земя по покана на "Balkan Entertainment Company", вечерта на 19 април най-после дългото чакане приключи и "The Ugly World Tour 2011" акостира в София. Още в късния следобед пред зала "Универсиада" се бяха насъбрали нетърпеливи фенове, които съвестно унищожаваха бирените запаси на околните магазини, докато чакаха да заемат мястото си в предните редици на предстоящия концерт. Организацията беше достатъчно добра и без проблеми всеки желаещ успя да влезе навреме за първата група за вечерта.

   Малко преди 20:00 ч. на сцената се качиха младите шведи MACHINAE SUPREMACY, които имат честта да откриват всички концерти от настоящото турне на CHILDREN OF BODOM. Под звуците на техния модерен пауър метъл с доста синтезаторни добавки (или "SID Metal, както те сами се определят) залата постепенно се пълнеше, а присъстващите доволно поклащаха глави и се стараеха да откликват на подканите на фронтмена Gaz. През 30-те минути, които им бяха отредени, MACHINAE SUPREMACY представиха песни основно от миналогодишния си албум "A View From The End Of The World". За финал на сета си шведите бяха оставили и едно от по-старите си парчета "Through The Looking Glass" и след кратки благодарности към публиката, която ги прие много радушно, групата се отправи към фоайето на залата, където представяше своите албуми и мърчандайз и не отказваше на никой снимка или автограф.

   Сетлист:
01. Truth of Tomorrow
02. Force Feedback
03. Rocket Dragon
04. Indiscriminate Murder is Counter-Productive
05. Nova Prospekt
06. Through the Looking Glass

   След пауза от само 15 минути и след интрото "By Dividing Stream" сцената бе завладяна от викингската бойна дружина ENSIFERUM. С първите акорди на откриващата "From Afar" от едноименния албум на групата в публиката се заформи приличен мошпит, в който "танците" не спряха през цялото време, докато финландците начело с Petri Lindroos се опитваха всячески да строшат вратните си прешлени. Дори контузеният басист Sami Hinkka, който излезе на сцената подпирайки се на човек от екипа, не спря да куфее и да подканя публиката постоянно, нищо че не можеше да направи и крачка без да куца сериозно. Хората в залата не останаха равнодушни и още на втората песен "Token Of Time", всички на терена подскачаха и пригласяха, колкото могат. Последва бойният химн "Into Battle", а след него с "Twilight Tavern" беше възпятο и мястото, където падналите в боя викинги, могат да пируват вечно. Без излишно многословие и губене на време сетът беше продължен с "Ahti" и "Guardians Of Fate", след които публиката получи лека почивка с по-бавното начало на епичното фолк творение "Lai Lai Hei". Така неусетно изпълнението на симпатичните финландци, пременили се в килтове и боядисали се с цветовете на войната, отиваше към своя завършек. За край беше оставена "Iron" от едноименния втори албум на бандата. Групата беше изпратена с бурни аплодисменти и скандирания "E-E-ENSIFERUM" от страна на публиката и остава да се надяваме, че ще се спази тенденцията много от групите, които са идвали първо като подгряващи в България, впоследствие да идват отново за пълен концерт, защото определено би си заслужавало едно двойно по-дълго екстремно фолк метъл преживяване с ENSIFERUM.

   Сетлист:
01. From Afar
02. Token Of Time
03. Into Battle
04. Twilight Tavern
05. Ahti
06. Guardians Of Fate
07. Lai Lai Hei
08. Iron

   Подготовката за хедлайнърите на вечерта беше бърза и за около 30 минути сцената бе префасонирана и изчистена от излишната техника. Декорът се състоеше от обложката на последния албум на CHILDREN OF BODOM, а пред фоновото изображение бяха спуснати разпокъсани пана. Точни до секундата, финландските деца излязоха пред около 2500 души публика в 22:00 ч. и изнесоха един от онези концерти, в които моментите за почивка се състоят единствено от паузите между песните. Глезотии като балади и излишно словоблудство отсъстват по принцип от репертоара на квинтета, а това, което ни сервираха петимата музиканти беше безкомпромисен мелодичен дет метъл с блек наченки и траш закваска. С други думи: именно онова, за което феновете се бяха стекли в зала "Универсиада".

   Причината за настоящото турне е актуалния диск на CHILDREN OF BODOM "Relentless Reckless Forever" и именно откриващата песен от него - "Not my Funeral" - даде началото на концерта. Парчето подейства като загрявка както на група, така и на публика. "Bodom Beach Terror" и "Needled 24/7" върнаха лентата с осем години назад към завършека на най-силния творчески период на CHILDREN OF BODOM - "Hate Crew Deathroll". Концертът вече беше набрал достатъчна скорост, за да излезе в открития Космос. Емоциите (за които несъмнено допринесе и подобреният звук) и високоадреналиновите рифове задвижиха най-запалените фенове в бясно пого.

   На сцената Alexi Laiho с лекота демонстрираше, че е фронтмен от класа. В характерна поза (с крак изнесен върху мониторната колона и вдигната китара) той прецизно фиксираше и сола и рифове, като дори в моментите, в които му се налагаше да комбинира никак нелеките си инструментални партии с вокалните си задължения, се справяше без никакви проблеми. И редом с това не губеше контакт с публиката. От двете страни на барабанния сет на Jaska Raatikainen бяха инсталирани два кийборда, които Janne Wirman регулярно сменяше. Hennka Blacksmith и Roope Latvala активно се позиционираха ту вляво, ту вдясно от Alexi, но все пак леко оставаха в сянката на неговото сценично присъствие.

   След втора доза от новия албум ("Shovel Knockout" и "Roundtrip to Hell and Back") дойде двойката "In Your Face" - "Living Dead Beat", която накара врящите предни редици да закипят и да започнат да изхвърлят на повърхността първите краудсърфъри за вечерта. Едноименната "Children of Bodom" спонтанно преля в "Hate Me", където залата дружно взе участие в ключовия хоров момент: "I don't give a fuck if you hate me!".

   Святкащи прожектори… Червени светлини… "Blooddrunk"… извадка от най-траш ориентирания запис на финландската петорка. И макар в последните два албума на CHILDREN OF BODOM да липсва онзи младежки стремеж за доказване, то когато говорим за концертно представяне на по-стария материал на "Децата", времето сякаш е спряло и енергията все още си е там. Само дето се връща десетократно умножена заради реакциите на публиката. "Angels Don't Kill" и особено "Follow the Reaper" го показаха със зашеметяваща сила.

   Последната песен от основния сет беше "Downfall". Там чухме и видяхме един позабравен творчески похват на бодомци - нео-класическото надсвирване между китара и клавир. Е, Alexi и Janne все още го могат и то по съвършен начин.

   С това редовната част от концерта приключи. Само 60 минути след като беше започнала. Но ако тези минутки бяха повече, то и група, и публика щяха да бъдат изправени на предела на възможностите си. Кратка почивка и скандиране за дежурния бис.

   Групата се показа относително бързо и заби актуалния сингъл "Was It Worth It?". Ако до този момент някой, който е проучвал внимателно сетлистовете на групата, е смятал, че на този няма изненади, то той щеше да бъде опроверган. Защото второто парче от биса беше "Everytime I Die" - любима песен на много Bodom-ултраси, която не е свирена от групата на нито един от концертите им от това турне. Софийската публика обаче я чу и то в ювелирно изпълнение, без забележки.

   Окончателният завършек дойде с друга емблема на финландските "деца" - "Hate Crew Deathroll". Последните запаси от енергия на най-активните окончателно дадоха фира, потните тела сякаш вече нямаха никаква сили и само се блъскаха апатично, но пък гърлата крещяха текста с прямо желание да покажем, че сме най-шумната публика. Получихме си това признание на изпроводяк, но и ние не сме вчерашни и знаем, че музикантите обикновено го казват на всички. Но пък винаги е приятно да го чуеш и да видиш изразеното задоволство от страна на изпълнителите.

   Да се надяваме, че това задоволство, а и демонстрираната от публиката привързаност към музиката на CHILDREN OF BODOM ще успее да доведе бандата отново у нас. Все пак има още толкова техни класики, като емблематичната "Are You Dead Yet?", които не успяха да ни изсвирят в тази априлска вечер..
01. Not My Funeral
02. Bodom Beach Terror
03. Needled 24/7
04. Shovel Knockout
05. Roundtrip to Hell and Back
06. In Your Face
07. Living Dead Beat
08. Children of Bodom
09. Hate Me
10. Blooddrunk
11. Angels Don't Kill
12. Follow the Reaper
13. Downfall
Бис:
14. Was It Worth It?
15. Everytime I Die
16. Hate Crew Deathroll
Javor, Whiplash


   Вече може да разгледате снимки на ENSIFERUM и MACHINAE SUPREMACY, както и фотоси от гига на CHILDREN OF BODOM.













Коментари   (98)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


geregrave 3.05.2011 23:32:10 отговори + 0 0
Към Емилия - фейса ми "Gere GRAVE" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мах 27.04.2011 00:43:37 отговори + 0 0
Сега ли да ти се обяснявам, че я видях да се прегръща с един, но после се оказа, че това е друго момиче и ме е яд от тогава насам...
И не уцели с възрастта
Айде стига сме спамили коментарите...файда никаква, най-много да ни ги изтрият
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

к 26.04.2011 20:56:24 отговори + 0 0
не жалко е че го правите от форум. Що не заговорихте момичето на живо бе, като сте толкова отворени?
давам ви 16 год макс!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

с 26.04.2011 01:17:01 отговори + 0 0
М - 2011-04-24 23:40:57
Човек да не може да каже, че момиче му е направило адски готино впечатление без да го нарекът загорял...

Много вярно ... +1 !!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

М 24.04.2011 23:40:57 отговори + 0 0
Човек да не може да каже, че момиче му е направило адски готино впечатление без да го нарекът загорял... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.04.2011 22:29:34 отговори + 0 0
баси загорялите типове
вие женско от колко време не бяхте виждали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.04.2011 16:29:58 отговори + 0 0
безкомпромисен мелодичен дет метъл с блек наченки и траш закваска

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruce666 23.04.2011 00:26:41 отговори + 0 0
COB сабират хората браво, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.04.2011 22:04:02 отговори + 0 0
Аз не бях на концерта но съм лудо запален по всякакъв метъл ! И аз ще се радвам да ме добавите във фейсбук Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 22.04.2011 20:56:50 отговори + 0 0
Сърцето ми спря... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Samael 22.04.2011 20:23:55 отговори + 0 0
леле нерези такива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.04.2011 19:07:29 отговори + 0 0
дай фейсбучето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.04.2011 18:47:25 отговори + 0 0
оставяй го ОСТАВЯЙ ГО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Емилия 22.04.2011 18:41:51 отговори + 0 0
Аз съм русото момиче, което някои хора споменаваха.. Не знаех че съм ви направила чак такова впечатление ( а на концерта никой не ме заговори). Казвам се Емилия и слушам COB от 6 години! Желая да се запозная с други фенове като мен ! Да си оставя ли Фейсбука или..? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorbutics 22.04.2011 14:55:19 отговори + 0 0
Аз бях там и беше много ЯКО... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.04.2011 03:18:00 отговори + 0 0
Абе заеби я тая русата в погото само се чудеше с кой да се ебне на концерта,Тито,а тя на теб ли ти се буташе хахахха

Брутален концерт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GereGRAVE 21.04.2011 22:09:33 отговори + 0 0
Тито, брато със сигурност мога да ти кажа, че не е момиче, а яка пичка. Убедих се лично по време на много кратните залитания и не само... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тито 21.04.2011 20:31:05 отговори + 0 0
Max - 2011-04-20 17:25:35
Издирвам момичето, с русата коса и пиърсинг на горната устна, което беше в погото. Влюбен съм <3

Брато... тва май беше момче. Не видех цици. Надявам се да греша Щото по едно време и аз видех една мацка да раздава лакти, ама не беше руса.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 21.04.2011 20:23:13 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-04-21 12:23:13
"bodom - определено напомниха на всички защо не ги слушаме!" - Ти нормален ли си, човек? Тия 3000 души според теб бяха дошли само за Енсиферум, а не че концерта беше от турнето на Бодом?
То бива пристрастие, ама чак толкова...смешник!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sense 21.04.2011 18:30:03 отговори + 0 0
Концерта беше страхотен!"Дечицата" се представиха чудесно, сетлиста беше супер!Дано следващият им концерт на родна земя да не е след 20 години! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Headbang_Bastard 21.04.2011 16:22:14 отговори + 0 0
ENSIFERUUUUUUM m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.04.2011 13:35:08 отговори + 0 0
@Анонимен - 2011-04-20 11:40:22
IRON !!!! та татата та татата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.04.2011 12:23:13 отговори + 0 0
machinae supremacy - трябва да им забранят да свирят на тея, по-безлична група не бях виждал.
ENSIFERUM - едни от титаните във викинг метъла, не си даваха много зор, представиха се на ниво. Очакваха много повече от публиката, но уви, само момченца със кецове, гелосани косици и ризки (едни такива пред нас ни казаха "Пичове спрете да ни бутате" , да се смееш ли да ревеш ли,казахме им да се разкарат и зачезнаха нанякъде де, ама много ме подразниха .) О-о-о да дошли са за bodom.
bodom - определено напомниха на всички защо не ги слушаме!

Нещата по концертите не вървят на добре !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 21.04.2011 10:00:41 отговори + 0 0
Голям концерт! Който не е бил - само може да съжалява! Отлично представяне на ХейтКрю Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.04.2011 01:16:31 отговори + 0 0
Лелееееееее, това беше най- хубавата вечер в живота ми!..В началото на концерта бях в средата на тълпата, но след супер бруталното меле в началото на "From Afar" ме изтикаха много напред, след което продължиха да ме блъскат и на края на Ensuferum се оказах точно най-отперед/имаше само две по-ниски от мен момиченца точно на решетката/и то в самия център точно пред Petri и Alexi!!..А след това Petri се разписа върху мен/макар и избелял още ми стои и не мисля да се къпя )/ а аз му казах "Mä rakastan sua" и стоях пред него в абсоютен несвяст, и той разбра колко много значи това за мен, и както ме гледаше, целият изпълнен с красота и доброта , изведнъж ме прегърна!!!Прегръдката беше толкова топла и дълбока, най- прекрасното нещо в целия ми живот!!Той ми даде сила да живея..Цял ден плача...! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.04.2011 01:14:32 отговори + 0 0
@NEMETALIST и по ника ти разбирам, че си хейтър и те т'ва е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dimitar Voinov 21.04.2011 00:12:52 отговори + 0 0
Galad, след концерта Петри и мацката бяха на изхода на залата и даваха автографи, та си взех от тях и снимки имам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.04.2011 00:10:29 отговори + 0 0
Всички от Ensiferum и Machinae бяха на мърча след шоуто. Който си купува такива неща или просто не бърза да си ходи ще е намазал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 20.04.2011 23:59:46 отговори + 0 0
Барабаниста беше с фланелката на PAIN и суичъра на AMON AMARTH Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 23:51:23 отговори + 0 0
поне мисля , че беше той.едричък с нахлупен суитчер на Amon Amarth...може и некой друг да е бил...незнам.ама разписваше на други хора и за тва се чудя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.04.2011 23:45:10 отговори + 0 0
аз от барабаниста взех автограф.моташе се при рейсовете зад залата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Galad 20.04.2011 23:26:20 отговори + 0 0
Някой успя ли да си вземе снимка и/или автограф с някой от Ensiferum?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 21:46:51 отговори + 0 0
защо не забиха are you dead yet? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

\m/ 20.04.2011 21:30:53 отговори + 0 0
Дайте снимки и видео Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NEMETALIST 20.04.2011 21:30:42 отговори + 0 0
Относно MAchinae....супер бездарна и застреляна група, а за това подобие на вокалист няма смисъл да се пише. Относно Ensiferum...те трябваше да са хедлайнери. Относно Children of...напомних си защо вече не ги слушам, в музикално отношение не мога да си кривя душата перфектни са,но само като изпълнители. Освен, че ни заляха с тонове безсмислени сола и дуели с още по-безсмисления Synth, Alexi ни показа, че е много добър плювалник, че и секвалник. Явно е толкова голяма звезда, че решил видиш ли да ръси секрети все едно раздава диаманти, а и речникът му е като на всеки тъп американски тийн. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bubble 20.04.2011 20:40:29 отговори + 0 0
лелееееееееееееее направо се размазах отвсякаде едвам се държах след тва на краката си ама беше зверски яко ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Javor 20.04.2011 18:38:11 отговори + 0 0
@HateMe!
Благодаря - ще коригираме сетлиста.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bmf 20.04.2011 18:07:41 отговори + 0 0
Е щом ще издирваме хора, я да си признае кое беше момичето което чакаше на левия вход с ракавиците и мисля,че сини кубинки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HateMe! 20.04.2011 18:05:34 отговори + 0 0
Концерта беше супер, но имате грешка при сетлиста. Нямаше песента Ugly. На нейно място свириха Shovel Knockout. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 17:59:09 отговори + 0 0
Май беше Blitzkrieg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


olala 20.04.2011 17:53:46 отговори + 0 0
Опа цъкнах ЕНТЕР без да искам.. но само веднъж :Д lol
та като стана дума за бекграунд песни.. преди Machinae Supremacy пуснаха някаква песен сякаш James Hetfield я пееше.. но не мисля че беше металика.. някав бавен метал.. някой?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 17:52:07 отговори + 0 0
супер, сега намерете и русото момиче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 20.04.2011 17:47:30 отговори + 0 0
Точно след Ensiferum пуснаха това:
http://www.youtube.com/watch?v=kx6FV2qR2TY
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 20.04.2011 17:25:35 отговори + 0 0
Издирвам момичето, с русата коса и пиърсинг на горната устна, което беше в погото. Влюбен съм <3 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 20.04.2011 17:13:43 отговори + 0 0
Моите впечатления от концерта.
Бях с билет от 40лв "Седящ". Любопитното беше, че охраната в началото гледаше билетите на седящите, а не на правостоящите, които са по-скъпи. Вътре нямаше никакво разделение и спокойно можеше да се слезе долу, което ми се струва леко нечестно спрямо хората закупили билети с 10лв. по-скъпи за "фен-зона", но това можеше да се очаква от самото начало. Звука беше горе долу на ниво, като отбележим, че в задните редици на седящите беше доста слаб, а на Енсиферум трудно се отличаваха вокалите. За Бодом нещата бяха дота по-добре за звук. Представиха се доста професионално, макар и да очаквах малко повече. Доволен съм от концерта като изпълнители, макар и да не мога да кажа че съм възхитен. За простотията с разделението на хората няма да говоря повече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Tulimyrsky 20.04.2011 16:51:30 отговори + 0 0
Добри люде, можете ли да кажете какво пускаха преди и след Енсиферум? Беше някаква весела и приятна народна музичка, май финландска. Ако някой знае името на изпълнителя/ите (или песните), да го сподели

Иначе, концертът беше доста качествен. Машините си свършиха работата, подгряха. Енсиферум разбиха - яко, стегнато, мощно. Сами Хинка направо се разцепи. А после се снимаха с хората, пичове отвсякъде
Бодом пък свириха здраво, но кратко. Звукът им можеше да е малко по-добре - мажеше, ама здраве да е.

Нямаше гардероб, а и това с билетите беше някакъв евтин номер за продажба на повече бройки май... Иначе добре. Като цяло, цената беше леко по-висока от това, което получаваш за нея. Но кефът си го имаше, най-вече на Енсиферум.


П.П. Репортажът за Бодом е попресилен, препълнен с хвалби и превъзнасяници.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal blondi 20.04.2011 16:32:23 отговори + 0 0
къде видяхте вие празно? Само най-горе на седалките имаше празни места. Залата си беше доволно пълна. Сигурна бях, че няма да има разделение с билетите . Не за първи път се случва това.Звукът беше кофти обаче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 20.04.2011 16:22:52 отговори + 0 0
КОНЦЕРТА БЕШЕ УЛТРА РАЗМАЗВАЩ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Гроздан 20.04.2011 15:39:48 отговори + 0 0
Бай Гроздан не пие бири докато е на концерт.
Бай Гроздан конкретно снощи беше с тениска на Dimmu Borgir, с норвежкото знаме. 2 метра висок 100-105 кила.
Поздрави
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HCDR 20.04.2011 15:33:12 отговори + 0 0
Бай Гроздан май беше този гологлав идиот, който заливаше всичко с бира и блъскаше всичко живо като първия селянин. Див селянин и късен пубертет (ако е този, за когото си мисля). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Templar 20.04.2011 15:29:44 отговори + 0 0
просто ще цитирам...

''Hän katsoi maan reunalta tähteä putoavaa
Nyt kauniit kasvot neitosen peittää karu maa
Jokaisen täytyy katsoa silmiin totuuden
Sillä aika ompi voittoisa, mut' tämä maa on ikuinen''

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кreator 20.04.2011 15:09:39 отговори + 0 0
************ на BEC , ******** се доста и като ни изгониха от задни вход , за да не можем да се видим с групата.

Иначе Бодом размазаха мн здраво .Беше нечовешкия концерт .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 20.04.2011 14:48:51 отговори + 0 0
Machinae Supremacy изпълниха Dreadnaught мисля Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

killers 20.04.2011 13:54:17 отговори + 0 0
"Браво" на BEC и организацията!
+ 1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Гроздан 20.04.2011 12:45:57 отговори + 0 0
Бай Гроздан не е измет, а утайка. Да си имаме уважението! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


powerwolf 20.04.2011 12:36:03 отговори + 0 0
Не беше пълна залата- скъпи беха билетите, организацията за разделяне на различните категории-никаква!Иначе Бодом забиха добре, стегнато и яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 12:34:16 отговори + 0 0
Бай Гроздан, заради смотаняци като теб част от новото поколение (всичкото тийнове) ще стане измет като теб! Много добър пример даваш с всичко написано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 20.04.2011 12:28:38 отговори + 0 0
Мен ми хареса. Издразних се, че хората с билети за трибуни спокойно си слизаха на терена, никво разграничение нямаше. Но иначе се размазах на Енсиферум и след това на Бодом. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Благо 20.04.2011 12:21:26 отговори + 0 0
Майко, от 13:30 бяхме при залата и се бяхме залепили буквално за оградите. Аз и моята компаниика Успяхме да се набутаме на 1-ви, 2-ри и 3-и ред и стана уникален купон. Как се радвам, че изсвириха Everytime I Die, тогава вече нямах съвсем глас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morgenroede 20.04.2011 12:10:10 отговори + 0 0
@Анонимен - 2011-04-20 11:40:22

Iron се казва песента.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бай Гроздан 20.04.2011 12:06:14 отговори + 0 0
Наистина много "яка" организация, аз с билет от 30лв (да от 30!) си влязох като пич в 8, разхвърлях всичкото тийнове С РАНИЦИ, които се бяха наредили пред сцената и застанах отпред. А и без това НЕголямата зала си беше доволно празна.
Честито на закупилите от по-скъпите билети и занапред да знаете как се прави!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 20.04.2011 12:03:28 отговори + 0 0
Излишно беше това с разграничението на билетите, да - като се замисля никой не ми е гледал билета като влизах в самата зала, не на входа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 11:44:31 отговори + 0 0
Страшна организация - да. Пускат първо хората, платили по 40лв за трибуните, а после тези по 50 влизат и гледат всичко пред сцената заето. "Браво" на BEC и организацията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 20.04.2011 11:43:00 отговори + 0 0
Чудесен концерт! Поредна супер година се очертава в това отношение :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 11:40:22 отговори + 0 0
коя беше песента на ensiferum, в която пяхме там та ра рам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bloody_beauty 20.04.2011 11:27:19 отговори + 0 0
Беше баси размазването! Всичко живо ми е схванато. Най-любимата ми група! юm/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 20.04.2011 11:26:16 отговори + 0 0
Който му е харесал концерта си знае защо.
Ensiferum по мое мнение бяха бандата на вечерта.
@teodoros, не само пред сцената. Обиколих цялата зала и навсякъде беше баня.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тито 20.04.2011 11:24:39 отговори + 0 0
Болкаааааааа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alfer 20.04.2011 11:12:37 отговори + 0 0
Концерта от към звук беше една голяма бозааааа, но да не забравяме че все пак за нас свириха Енсиферум което беше предоволно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Diluted 20.04.2011 10:33:28 отговори + 0 0
Приятен репортаж! Страхотен концерт! Всяка една от трите групи показа перфекционизъм и желание да се раздаде за феновете си!

Забележка: в сетлиста на COD сте пропуснали да вмъкнете смилащата Shovel Knockout
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.04.2011 10:25:05 отговори + 0 0
ENSIFERUM размазаха!!! Трябва да дойдат пак на хедлайн !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 09:49:52 отговори + 0 0
Яка концертна година! А като се сетя, че ни очакват Maiden, Judas и Iced Earth, направо не е за вярване, че това се случва! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 09:46:55 отговори + 0 0
Все пак, хубаво е да споменем, че Бодом малко са се отпуснали. Имаше грешки в солата и по-сложните части, но като цяло се справиха много добре!
Machinae supremacy бяха пълна боза(мое мнение). Ако не заради музиката, която правят, то заради факта, че гей индустриъл метъл подгряваше Енсиферум и Бодом. Мястото им не беше в тази зала, а пред емо фенчетата им!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 20.04.2011 09:43:58 отговори + 0 0
Сет-листът не е точен. Актуализирайте го, ако обичате.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

teodoros 20.04.2011 09:42:14 отговори + 0 0
бях точно пред сцената и да си кажа там нищо не се чуваше през цялото време !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.04.2011 07:46:12 отговори + 0 0
Текста преди Angels е края на песента Bodom Beach Terror Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай Кънчо 20.04.2011 06:18:24 отговори + 0 0
Наистина концерта беше велик!!!!!!!!!!!!!Невероятни CHILDREN OF BODOM и останах доста приятно изненадан от ENSIFERUM!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bodomizer 20.04.2011 03:53:29 отговори + 0 0
Някой знае ли от къде беше текстът преди Angels Don't Kill ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fak_yu! 20.04.2011 03:23:02 отговори + 0 0
Смазан съм. Утре незнам как ще се движа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 20.04.2011 03:15:11 отговори + 0 0
Супер концерт на COB ,за жалост кратък.Нямаше време за надсвирване между клавири и китара.Иначе новият албум направо кърти.На метъл концерти трябва да няма седящи места,това не е кино или театър.Може би има ранени в погото,голямо мачкане беше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.04.2011 02:07:49 отговори + 0 0
Boooooooooooooooooooodooooooooooooooooom Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 20.04.2011 01:57:01 отговори + 0 0
ENSIFERUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 20.04.2011 01:32:18 отговори + 0 0
ебати, не знам къдде се намирам. Със снимки и автографи божеееееееееееее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 01:09:17 отговори + 0 0
THE BEST ... намя какво да коментирам тамън се върнах е няма такова изкЪртване ... WE ARE NOT DEAD YET ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 20.04.2011 01:07:54 отговори + 0 0
Bodom изкъртиха от всякъде това е истината!!!Който каквото иска да си говори,Бодом не са група само за момиченца или тем подобни глупости,те са страхотни музиканти и правят невероятна музика,а концерта беше убийствен!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.04.2011 01:05:58 отговори + 0 0
Убийствени ENSIFERUM и ВЕЛИКИ CHILDREN OF BODOM ! Това, което мога да кажа.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Templar 20.04.2011 00:57:25 отговори + 0 0
Този който отрича , че Бодом са силна група е глупав човек....да вече не съм им фен ...но се представиха повече от добре на концерта....но...заради пристрастност.... Енсифеурм ще си ми остане като изпълнение номер 1 за вечерта.... А на машин супримаси...сякаш не им беше мястото с тези две групи...въобще не паснаха
Мое лично мнение, умолявам да не ме пребивате с коментарите си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ими 20.04.2011 00:54:21 отговори + 0 0
Невероятно е да ги видиш на живо!!!!!!!!!!!!Чакаме ги отново.След този концерт на фаворитите ми скоро не бих отишла на друг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еленизод 20.04.2011 00:49:24 отговори + 0 0
Нека да си къртят бе,тебе кво те боли кой кво цъкнал там, да не зле се едно.Да идват Rotting Christ да съборят рбф е тва е изкъртване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

COBHC 20.04.2011 00:48:08 отговори + 0 0
Сега се връщам от концерта... РАзббиващи Бодом, Доста добри Енсиферум, и прилични Машин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


olala 20.04.2011 00:45:41 отговори + 0 0
Труюtata как само това дебнат да наслагат "Не" Напук на ккофти акъла ви, COB ИЗКЪРТИХА! И Machinae Supremacy също ме изкефиха (макар, че за наща публика не са достатъчно популярни още, за което ме е яд) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 00:35:40 отговори + 0 0
Брутално беше! Дано да дойдат пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

highflight 20.04.2011 00:32:02 отговори + 0 0
наистина са много добри,но не бих отказал и голяма доза Ensiferum Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 00:03:40 отговори + 0 0
невероятно беше !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 20.04.2011 00:00:45 отговори + 0 0
Страшно беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WIL 19.04.2011 23:30:08 отговори + 0 0
Alexi Laiho- страхотен китарист. Харесвам Children of Bodom! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2011 23:29:49 отговори + 0 0
Искаме ги пак ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2011 23:11:13 отговори + 0 0
Добра група са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".