WeRock.bg преведе 1430 лв. на СУОБ "Мати Украйна"

13 юни 2022, 13:05 ч. 975 / 9 0
пред./следв.

   Малко повече от месец след като пуснахме благотворителната компилация "We Rock for Ukraine" дойде време да направим първия превод в помощ на намиращата се вече 109 дни във война с Русия държава. Към днешна дата, 13 юни, събраните приходи бяха точно 868 евро. Таксите на "Bandcamp" са общо 116 евро. Оставащите 752 евро по курс на "PayPal" се равняват на 1427 лева. Таксата на "PayPal" от 15 лв. поехме от WeRock.bg и добавихме няколко лева, за да се закръгли сумата на 1430 лева. Толкова преведохме на Сдружението на украинските организации в България "Мати Украйна" по-рано днес.

   Сборният албум остава активен и всеки, който иска да подкрепи инициативата ни, може да го направи на адрес werockbg.bandcamp.com. В компилацията с по една песен участват 23 български групи. Имената им и заглавията на композициите може да намерите в тази публикация.

 

банков превод



Коментари   (0)

Добавянето на коментари е ограничено.
▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".