WICKEDA и PANICAN WHYASKER посрещат Нова година с общ концерт

17 дек 2010, 18:15 ч. 307 / 6 0
пред./следв.
WICKEDA и PANICAN WHYASKER ще посрещнат заедно 2011-а с общ концерт. Срещата на две от най-сериозните за последното десетилетие родни банди ще се състои на сцената на клуб "Строежа" в навечерието на Нова Година - 31 декември. Билетите за събитието вече са в разпространение в мрежата на Ticketstream.bg (поръчай онлайн), както и на място в "Строежа". Цената им на педварителна продажба е 20 лв., а на място 25 лв., като за конкретната Новогодишна нощ броят на билетите е ограничен до 200, вместо обичайната за клуба граница от 300 души. Вратите отварят в 20:00 ч. WICKEDA и PANICAN WHYASKER ще направят отделни сетове, като естествено сцената винаги е отворена за гости и колаборации. В сета на първите, които ще открият представянето на живо малко преди полунощ, има допълнителна изненада с включването на тромпетиста Сандо Сандов с изпълнения на акордеон (за първи път досега в изявите на УИКЕДА). Наред с познатите "Шоубизнес", "Бар Пъкъла", "Нов Петък", "666", "Hair Plug-In", "А ние двамата с Боби пием кафе", "Обичам", "Уиски с фъстъци", "Сканархия" и много други, УИКЕДА и PANICAN ще представят и нови парчета, а около лайв изпълненията в клуба ще звучи подходящата за вечерта и за "Строежа" музика.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".