WICKEDA, KOTTARASHKY, Illmate и още много изпълнители в новогодишно парти на 4 км

8 дек 2011, 13:52 ч. 372 / 6 6
пред./следв.
"Pork Pie" и "Строежа", обединени от обща идея, ви канят на едно различно новогодишно празненство, което ще се случи в парти център "4 км". Само български групи и изпълнители, обединени в мащабен лайнъп в три зали. В навечерието на 31 декември, събота, Парти център "4 км" ще събере уникален микс от стилове, начело с водещи имена в българската клубна култура. В първата зала вдясно на сцената последователно ще се изявят WICKEDA, THE POMORIANS, KOTTARASHKY Live Band и SURMATA HARRY'S COPTOR MIX. Паралелно в съседната вътрешна зала ще звучи хип-хоп, дръм енд бейс, брейкбийт и дъбстеп. Програмата там е поверена на популярния лейбъл "Illmate". Сред живите изпълнения на тази сцена се нареждат имената на The Top Stoppers Live, Wosh MC, Feel, LOGO5 + 2 DJ's, плюс dj-сетовете на Dj Darkstep (Old School Hip Hop), Diwaddloe Oucha! (Ghetto Funk Set), Harry Up (Breakbeat Set), Bashment (Dubstep Mashup). Музикалната селекцията в третата зала – вляво - е поверена на Lazy Face от радио-предаването "Jamaica Air Force" (ска, реге, денсхол, дъб) със специалното гостуване на реге MC-то NRG D, който ще представи първия си албум "Unity". Съвсем скоро ще бъде обявен допълнителният лайнъп за същата сцена. Влизането в целия Парти център "4 км" ще става с общ билет, който ще дава възможност на публиката - в зависимост от моментните си предпочитания - да посещава свободно и трите зали. Билетите за новогодишната вечер на "4 км" ще се разпространяват от 9 декември, петък, в мрежата на Ticketstream.bg. Билетите на предварителна продажба са с цена от 20 лв. до 28 декември включително, след което, както и на място, сумата ще бъде 25 лв.
Нова година @ Строежа


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:) 9.12.2011 14:26:46 отговори + 0 0
The "Помярианс" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 8.12.2011 21:06:17 отговори + 0 0
Ами че Дъ Поморианс си свирят Слеър, Сепултура, Металика... Иначе имат право хората да протестират, че новината е тук. Иначе бих посетил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 8.12.2011 20:21:30 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-08 17:56:49
а кое от всички изброени имена имат нещо общо с метала, че тази новина е тук?!

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 17:56:49 отговори + 0 0
а кое от всички изброени имена имат нещо общо с метала, че тази новина е тук?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JP 8.12.2011 14:16:05 отговори + 0 0
ILLMATE са ми приятелчета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 8.12.2011 14:00:36 отговори + 0 0
Перфектен вариант за нова година на прилична цена евала ! Ако не се организираме за банско съм там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".