WINTERSUN взимат пакистанец за втори китарист

13 апр 2017, 17:33 ч. 724 / 5 5
пред./следв.

   В края на миналата година лидерът на WINTERSUN Jari Maenpaa обяви, че занапред на концертите на групата ще бъде само вокалист, тъй като новата музика е много комплексна и ще му бъде трудно да изпълнява и ролята на китарист. Затова е взето решение към WINTERSUN да се привлече втори шестструнник. Това ще бъде роденият в Пакистан Asim Searah, който живее във Финландия от 18-годишен. Searah е свирил в няколко други банди и е стар познайник на Jari.

 

още за:

WintersunAsim Searah


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


и какво 14.04.2017 19:50:47 отговори + 0 4
им слушате на Wintersun?....пластмасовия метъл?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 14.04.2017 20:23:21 + 3 0
А я кажи ти какво слушаш, за да се светнем какво е непластмасов метъл? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 14.04.2017 03:54:02 отговори + 5 4
Не мисля, че в музиката е важна националността ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сик 14.04.2017 09:37:50 + 9 2
Как пък да не е важна националността? Много е важна даже. Защо в БГ няма група от рагна на Wintersun и по-голяма? Защото нямаме талантливи музиканти ли? Имаме. Ама националността им е кофти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 14.04.2017 13:17:46 + 4 2
Не съм много съгласен за това, че имаме толкова талантливи музиканти. Във Финландия Wintersun е една от безбройните добри групи. И още толкова суперяки групи има в Швеция и Норвегия. А ние нито една такава. Сигурно си има по-комплексни причини от това, че националността ни е кофти. Дори и да имаме отделни много талантливи музиканти, нямаме нужните традиции и култура. Иначе на средния американски потребител (да речем, защото са най-платежоспособни) през 90-те му е било все едно дали ще слуша българин или фин, но си е купувал фински албуми, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".