WOLFHEART гостуват в София на 9 май

27 ное 2023, 12:02 ч. 1442 / 36 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

WOLFHEART със самостоятелен концерт през месец май

Кралете на севера за първи път с пълното си шоу и у нас!

BGTSC представя: обичаните WOLFHEART за своя първи хедлайнерски концерт у нас! Ако трябва да ги опишем с една дума, то тя е „жестоки”! Турнето, представящо последният им албум “King Of The North” ще премине през София на 9 май и ще се състои в клуб „Mixtape 5“.

WOLFHEART са една от най-добрите северни метъл банди. Не са случайни и двете им фестивални участия у нас, първото от които на Sofia Metal Fest през 2016 година. Тогава групата на Tuomаs Saukkonen бе една от многото приятни изненади въпреки, че беше едва три годишна и след издаден втори албум.

Не пропускайте първият самостоятелен концерт на WOLFHEART - една от най-добрите мелодични дет метъл групи!

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Bilet.bg, както и на входа на клуба в деня на концерта, но ако са останали. Обърнете внимание, че с наближаването на събитието цената на билетите ще расте от 40 до 55 лева. Промо-билети ще се продават до 1 декември, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.
Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лици.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 

wolfheart poster

wolfheart

още за:

WolfheartBgtsc


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RavenWing 27.11.2023 17:33:43 отговори + 16 0
Днес е чудесен ден - след Suotana, сега и Wolfheart обявени за концерт в столицата. Туомас е пълен ТИТАН (всеки един от проектите му е мега силен - дали ще е Before the Dawn, Dawn of Solace или Wolfheart), та нямам търпение да ги видя и двете групи в рамките на по-малко от месец. Последните два Wolfheart албума са ми в топ 5 на съответната година на издаване, та евала m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deep Zone 27.11.2023 17:10:16 отговори + 0 13
Dawn of Solace е нещо страхотно, с кеф бих им отишъл на концерт, а Wolfheart е просто банално и изтъркано копие на шведски мелодет. Ще пропусна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 27.11.2023 17:30:50 + 6 1
По-тъп коментар не можа ли да напишеш!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deep Zone 27.11.2023 19:33:16 + 1 7
Не, чакам ти да напишеш по-тъп и гледам си успял. Бас ловя, че даже идея си нямаш какво е Dawn of Solace Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 27.11.2023 14:51:04 отговори + 9 0
Посочи коя беше годината с нетъпи концерти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 27.11.2023 13:12:06 отговори + 5 20
И в новата 2024 година влизаме с пълна газ на тъпите концерти.
ТОП
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 27.11.2023 12:09:29 отговори + 7 2
Еваларка! Много добра новина!
Имат много яка песен с Джеси от Killswitch Engage!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".