"Wrong Fest 2017" ще се проведе в "Маймунарника" с четири групи

18 апр 2017, 13:18 ч. 1936 / 3 6
пред./следв.

   Преди една седмица ви съобщихме, че ORANGE GOBLIN ще изнесат първия си концерт в България на 1 юли в рамките на "Wrong Fest 2017 - City Edition". Оказва се, че и това ще е де факто петото издание на събитието, което досега се провеждаше на открита площ край Войнеговци в рамките на два дни и с много на брой изпълнители. За това лято са предвидени общо четири банди, които ще свирят в софийския клуб "Маймунарника". Ето и официалното съобщение на организаторите:

Петото издание на Wrong Fest ще се проведе на 1-ви юли в клуб „Маймунарника“ в София под формата на „city edition”. Общо четири групи ще вземат участие като засега само Гоблините са обявени официално.

Orange Goblin са английска хеви метъл група създадени през 1995г в Лондон. Метълът за тях не е просто музика, а начин на живот, като съвсем заслужено са признати от метъл обществото на острова за част от британския метъл елит и една от най – добрите рок групи през последните 20 години. Поредният случай за важната роляна групата са съвсем скорошната им номинация за 15-тите Metal Hammer Golden Gods Awards в категория за най – добра метъл група в Англия за 2017г.

Гоблините черпят вдъхновението си от боговете на хард рока, хеви метъла, пънк рока, от Black Sabbath, Motörhead & Thin Lizzy до Celtic Frost, Danzig & Black Flag. Лайвовете на Orange Goblin са истинско метълхед изживяване - само трябва да си вземете бира, да подготвите мускулите на врата си за максимално натоварване, след което да се отдадете на мачкащия саунд да ви отвее с пълна газ. Взривявали са сцените на едни от най – престижните метъл фестивали - Sonisphere, Download, Hellfest, Soundwave, Bloodstock Open Air, Roadburn, Dynamo, Maryland Death Fest и High Voltage. Имат 8 студио алмума и 5 EP-та (от които 2 сплита с Electric Wizard и 1 с Alabama Thunderpussy) за малко над 22 годишната си кариера.

Early Birds билети можете да намерите в мрежата на ticketlogic, www.bilet.bg или в The Wrong Bar в София. Струват 25 лв. След което ще станат 30 лв. Децата до 10 г. включително ще могат да влизат без билет, но като задължително условие е да бъдат с придружител и попълнена предварително декларация от родителите / настойниците.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Четирите малки негърчета 18.04.2017 19:56:02 отговори + 1 1
4 групи? Та това си е обикновен концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 18.04.2017 18:16:49 отговори + 2 1
Така май малко се губи от същността на феста. Но определено е по-удобно и най-вероятно посещаемостта ще е по-висока. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 18.04.2017 15:38:52 отговори + 4 4
Мъдро решение, като се има предвид, че огромен процент от потенциалната им публика ще си бие шута към Пловдив за тамошната пародия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kwoo 18.04.2017 14:14:18 отговори + 7 1
Сега вече фестивала напълно си отговаря на името. Жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умник 18.04.2017 14:00:00 отговори + 9 1
Да очакваме 10-тото издание да е DJ Edition в Три Уши Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тъпчо 18.04.2017 13:32:40 отговори + 6 2
Този фестивал не е тру. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".