XANDRIA подписаха с "Napalm Records", работят по нов албум

19 авг 2011, 16:58 ч. 260 / 7 4
пред./следв.
Немските симфо/готикметъли XANDRIA подписаха договор с австрийския лейбъл "Napalm Records". В момента групата е в студио и записва новя си албум. През есента тя ще вземе участие в турнето "Out Of The Dark", заедно с VAN CANTO, TRISTANIA, SERENITY и AMBERIAN DAWN.
Xandria

още за:

Xandria


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Lisa Middelhauve fan 13.09.2011 10:22:48 отговори + 0 0
Оффф да ви кажа трудно ще й е на Ману да замести Лиса щото Лиса си е върха и песните й са трудни незнам как Ману ще се справи но както ти Niltevs каза да се справи на ниво или поне да наминат към Бг и може и да дойдат защото си писах с Ману и я помолих някой ден да дойдат обаче тука има само чалгари но аз ще отида!Ако дойдат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.08.2011 23:27:26 отговори + 0 0
Xandria? Готик?? Откога? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Niltevs 20.08.2011 01:27:07 отговори + 0 0
Заместничка на Лиса.. трудно Но поне да се представи на ниво.Тук бих написал да наминат към Бг., но за съжаление готик(почитателина на тяхната музика ) фенове почти няма)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Clansman 19.08.2011 18:44:40 отговори + 0 0
Супер дано новата вокалистка да се справи и да е достойна заместница на Лиса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".