XANDRIA представят лирик-видео към песента "Dreamkeeper"

3 апр 2014, 17:22 ч. 381 / 11 13
пред./следв.

   По-долу ще намерите официалното лирик-видео на "Dreamkeeper" - първата нова песен от излизащия на 2 май албум на XANDRIA "Sacrificium". Творбата, подробности за която ви съобщавахме текущо, ще бъде първа с новата вокалистка Dianne van Giersbergen.

 

sacrificium

още за:

Xandria


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пласидо Доминго 5.04.2014 15:45:09 отговори + 0 0
Аз също съм фен на операта. Затова любимата ми група е Сепултура, най-вече версията на Roots, в която участвам аз. Затова много харесвам Таря, защото тя е модерната опера - даже на нейните концерти чакам антракта да се освежа малко, но само не знам защо няма гардероб да си оставя палтото.
Иначе като свирят на живо Ла Травиата, се разтапям - такова велико соло бичат - три тона и толкова им е оперна позата - чупене на стойки, веене на коси, зловещи метълизъм, всичко е изпипано все едно сме в Милано. Но съм съгласен - ако албумът беше на Найтуиш, щеше да е успешен. Сега не е, защото не е техен, което в крайна сметка е важното - не музиката, а как ще бъде рекламиран и промотиран крайния продукт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 4.04.2014 22:18:16 отговори + 0 0
Споко Гошо, поне следващата им песен Nightfall ?! на която ще има видео снимано в готик катедрала се очертава да бъде добра(дано и другите са на ниво особено 10 минутната sacrificium ...мисля ,че ще цепи по шевовете яко) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Go60 4.04.2014 20:00:42 отговори + 0 0
Иначе, най-накрая чух песента, и не бих казал, че ми харесва, за съжаление... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Go60 4.04.2014 19:57:09 отговори + 0 0
Хаха, имаш проблеми, колега )) От ларп понятие си нямам, нито от УоУ, и дори ДнД...Само от музика (е, и филми за възрастни :Д ), и тя е въпрос на вкус. На мен любимата ми банда е Териън, а на Таря съм също голям фен, защото харесвам опера. Последният албум на Зандриа не звучи като "готик-принцеса", а по-скоро като изпълнение на Таря, и ако беше с марката Найтуиш щеше да е свръх-успешен, според мен Но това си е въпрос на мнение, всеки слуша каквото му е на душа, и не виждам смисъл да се впрягаш Иначе забавлява много иронията ти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

06oG 4.04.2014 15:41:39 отговори + 0 0
Така е, Гошо. Аз лично също изпитвам върховно удоволствие, когато готик принцеси вият на умряло през моите компютърни колони за 20 лева. Често си представям, че ги спасявам от жестоки дракони и после се будя и осъзнавам, че задникът ми е засмукал чаршафа. Но е така, докато бавните симфонични мега арт симфопоп ултра сложни метъл групи са бавни и по-скоро меланхолично-трагични в идеята си, че надрусан не е много ясно какво свириш, агресивната музика на Найтпиш често ми е спасявала кожата, когато вражески спелкастър ми прати проклятие по време на някой ЛАРП и трябва да го пребия с целофанения си боздуган с +10 virginity points. Обвиненията, че тези групи крадат една от друга са абсолютно безпочвени, защото на всички музиката им ги пише един човек и на практика, как да крадеш сам от себе си, а? Не е лошо, че звучат еднакво, даже трябва общи албуми да записват, а вокалистките им, на които се налага да възлагат на други хора да им записват вокалните партии, защото те са избрани преди всичко да внесат щипка женственост в иначе откровено хомосексуалното ежедневие на групите, би трябвало да се придържат към кариерите си на поп певици/готик манекенки или да се насочат към филмите за възрастни, където да снимат пародии на Уоркрафт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Go60 4.04.2014 11:40:02 отговори + 2 0
Момци (и моми), не бъркайте Хасково и Хюстън ) Найтиуш и Териън не се изявяват в един и същи жанр...НВ е пауър метъл с оперни вокали, както и последният албум на Зандриа. Териън си е чист симфо-метъл, с подобни групи Haggard, Aesma Daeva, и (не чак толкова много) др.

Конкретно по темата - Neverworld's End за мен е уникален албум, комбиниращ (или копиращ НВ и Епица в прекрасен симфо-метъл с пауър елементи Това беше и единствената им творба с тази певица (гласът и наистина ми звучи страшно много като на Таря), така че надали този албум ще се повтори.

А относно обвиненията, че звучат като НВ - вярно е, но защо това е лошо нещо? Найтуиш от години не правят музиката, която ми доставяше това върховно удволоствие, а Neverworld's End звучи като старите НВ...Напълно ме устройва това, да ви кажа, и ме е яд само, че така талантливата певица на Зандиря ги напусна...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимник 4.04.2014 11:19:23 отговори + 0 0
ddd - 2014-04-04 11:04:15
На Терион музиката им е с бавно темпо по принцип...не виждам защо си дал тях за сравнение
----
Поради простата причина, че цитираш за най-добрия симфо метъл албум нещо, което звучи като изкарано на копирна машина. Колкото и добра продукция да имаше Neverworld's End страдаше от ушеизвадна липса на собствени идеи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 4.04.2014 11:04:15 отговори + 0 0
На Терион музиката им е с бавно темпо по принцип...не виждам защо си дал тях за сравнение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимник 4.04.2014 09:35:00 отговори + 0 0
ddd - 2014-04-03 23:39:42
Е аре ся..Neverworlds end е може би най добрият в симфо метъл жанра
---------------
Пфхахаххааха! Това може да го каже само някой, който не е чувал гениалните Vovin, Deggial, Lemuria, Sirius B, Secret of the Runes, Theli... Дори в откровено слабия Sitra Ahra има повече идеи, отколкото в цялата дискография на германците

Албумите на Xerox, извинявам се, на Xandria са твърде далече от идеите и изпълнението дори и от най-тъпите и безидейни албуми на Nightwish, какво остава за тези на Therion
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 3.04.2014 23:56:58 отговори + 1 0
Просто прехвалено копие на Nightwish, но много бледо спрямо оригинала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ddd 3.04.2014 23:39:42 отговори + 0 0
Е аре ся..Neverworlds end е може би най добрият в симфо метъл жанра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 3.04.2014 22:55:56 отговори + 0 0
Ми то последния им албум и затова не става, против запек може би! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 3.04.2014 17:37:02 отговори + 0 0
Те намерили ква песен да сложат...пфф не го очаквах от тях...става за приспиване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".