XANDRIA записват със софийски хор

30 юни 2022, 19:05 ч. 769 / 6 2
пред./следв.

   Както ви съобщихме, германските симфометъли XANDRIA се завърнаха към активна дейност с обновен състав. Групата е с новата вокалистка Ambre Vourvahis, Robert Klawonn (китари), Tim Schwarz (бас) и Dimitrios Gatsios (ударни), плюс лидера, основен композитор и китарист Marco Heubaum.

   Преди броени часове бандата съобщи в социалните мрежи, че се намира в София, България. Тук квинтетът записва хорови пасажи със "Sofia Session Orchestra & Choir" вероятно за предстоящ нов студиен албум. Музикантите коментират, че българският оркестър и хор е работил по озвучаването на любими техни сериали и видеогри ("Тъмните му материи", "Вещерът", "Assassin's Creed Odyssey" и други).

   Групата изказва благодарност на всички 40 души от оркестара и хора, техническия екип и специално на диригента Георги Еленков.

   В края на миналия месец XANDRIA издадоха сингъла "Reborn", придружен и от видеоклип.

 

xandria 2022



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фен 1.07.2022 16:21:01 отговори + 2 0
А ще е добре и едно концертче да спретнат тука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 1.07.2022 09:47:45 отговори + 2 0
А дано най- накрая да са си взели поука и да не изтормозят И тази вокалистка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".