XANDRIA започнаха записи за шестия си студиен албум

9 окт 2013, 21:39 ч. 239 / 5 5
пред./следв.
Немските симфо/готикметъли XANDRIA са влезли в студио и вече записват материала за шестия си дългосвирещ албум. Групата ще работи с Joost van den Broek (AFTER FOREVER, STAR ONE, REVAMP) и Sascha Paeth (EDGUY, EPICA, AVANTASIA) като продуценти, които ще си сътрудничат отблизо с основния композитор Marco Heubaum. По предварителни планове все още неозаглавената творба ще излезе през първото тримесечие на 2014 г.
XANDRIA

още за:

Xandria


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ddd 10.10.2013 17:34:23 отговори + 0 0
Тя каза , че в новия албум ще покаже повече от собствения си глас...няям търпение за тоталното размазване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.10.2013 17:02:59 отговори + 0 0
ddd - 2013-10-09 22:01:02
Ето тези пичаги ще размажат Nightwish отново....вие си слушайте Флоор, тази мацка трепе и Флор и Таря
-----------------------------------

Честно казано, тази мацка повече ме радваше, докато пееше с Haggard (размазващ концерт - тя и Su Ehlers бяха невероятен вокален тандем). Тогава не се мъчеше толкова ушеизвадно да копира Таря - но както и да е
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrs.Pumpkin 10.10.2013 16:02:09 отговори + 0 0
Съгласна съм с @ddd. Нямам нищо против Флоор, даже много ме кефи, но Ману ме кефи повече. Вярно, че не съм ТОЛКОВА запалена по Xandriа, колкото когато бяха с Lisа, щото тя наистина си е Дъ Бест, но все още са много много добри! Чакаме албума! \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 9.10.2013 22:20:04 отговори + 0 0
Не е EPEICA- да се чете EPICA. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 9.10.2013 22:01:02 отговори + 0 0
Ето тези пичаги ще размажат Nightwish отново....вие си слушайте Флоор, тази мацка трепе и Флор и Таря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".