Ясни са основните групи за "Graspop Metal Meeting 2018"

15 ное 2017, 17:55 ч. 1955 / 6 7
пред./следв.

   Белгийският фестивал "Graspop Metal Meeting" догодина ще се проведе в рамките на четири дни между 21 и 24 юни (включително) на традиционното си място в Десел.

   Големите хедлайнъри на събитието са GUNS N' ROSES, IRON MAIDEN и Ozzy Osbourne. Освен тях ще участват JUDAS PRIEST, AVENGED SEVENFOLD, A PERFECT CIRCLE, PARKWAY DRIVE, LIMP BIZKIT, MEGADETH, BULLET FOR MY VALENTINE, KREATOR, BODY COUNT и мн. др. Още имена може да видите на афиша по-долу:

 

още за:

Graspop Metal Meeting


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


honduras 15.11.2017 18:48:08 отговори + 6 9
Име без псевдоним или както беше там дали ще види тука колко по-големи са Мейдън от Джудас....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

exciter 15.11.2017 20:59:26 + 6 4
От кога МЯСТОТО на една група на един АФИШ е мерило за това коя група е "по-голяма"? Неща като история, дълголетие на сцената, качество на албумите по-маловажни ли са? Ами то, ако съдим по логиката ти, едни Exodus и Iced Earth са квартални бандички и музикални инвалиди спрямо "титани" като Parkway Drive и Limp Bizkit... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 15.11.2017 22:05:23 + 3 5
Именно място на една група на афиша на фестивалите, си личи колко е голяма КЪМ МОМЕНТА. В афишите няма място историята, дълголетие и колко са важни, а реалността Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 16.11.2017 00:41:06 + 2 5
Exodus и Iced Earth?По-умрели и забравени групи не можа ли да дадеш.Те дори в апогея си не са били водещи в стила си,а какво остава пък сега.И да ,историята тук не важи.Това не е футбол,където да кажеш "това е голям отбор с история и титли,а тези са новобогаташчета с наляти пари от преди 2 години,без грам история"(който гледа футбол знае за какво говоря.
А да се отричат цели стилове в рок/метъл музиката си е направо смешно.Кажи ми нова известна група,която свири хеви метъл(тру) и е на върха?Няма такава.Само старите кучета,дето са на по 60-70.И като си отидат,кво праим?То и с ню-метъла е така вече де.И там няма нищо ново.И метълкора се изчерпи.Ама тва е друга тема.
А и ако забележите,на тези фестивали има по няколко сцени и можеш да си избираш.По-стари или по-нови.Ние тук сме зле,че ни слагат по 3 групи на ден и казват ФЕСТ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

honduras 16.11.2017 01:11:29 + 4 3
От кога ли, exciter? От когато има плакати и фестивали. Голяма група означава такава с най-много фенове и най-големи продажби. По фестивалите почти винаги тези групи са най-отгоре и с най-големи букви на афишите.

Exciter и Iced Earth къде свирят като дойдат тука? В Микстейпа. Че и не го пълнят. Там свириха първо и Parkway и го препълниха, а при последното си идване свириха къде? В Универсиада. Е кой е по-голям сега? "История, дълголетие, качество на албумите". Тези неща нямат абсолютно никакво значение при подреждането на афиши, където се гледа колко е голяма някоя група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

honduras 16.11.2017 02:41:52 + 5 2
А също така и кой след кого свири, кой е първи, кой последен и хедлайнер. Подреждането по афишите и това означава.
Та дълголетните с история и качествени албуми Exodus ще свирят ли по светло и преди Parkway Drive? Ще свирят. Толкоз.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 16.11.2017 09:58:52 + 2 5
Абе какво му обясняваш на exciter? Самият факт, че е намерил да се хване за групи като Exodus и Iced Earth, говори красноречиво за това в коя година живее. Te Parkway се счупиха последните две години по фестивали да свирят, и то все по-високо в афишите, ама какво да правиш - нямали история и дълголетие на сцената, хахахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".