И "Graspop Metal Meeting 2020" няма да се състои

16 апр 2020, 08:20 ч. 870 / 4 2
пред./следв.

   Подобно на Германия и Белгия забрани големите публични събития до 31 август заради пандемията от коронавируса COVID-19. Така най-мащабният и титулован метъл фестивал в страната "Graspop Metal Meeting" няма да се проведе.

   Събитието бе насрочено за 18-21 юни с хедлайнъри IRON MAIDEN, FAITH NO MORE, JUDAS PRIEST, KORN и AEROSMITH. През това лято фестивалът отбелязва и своята 25-годишнина, което щеше да направи изданието през 2020-а още по-запомнящо се. То обаче се отлага за 17-20 юни 2021 г.

   Вълната отменени концерти и фестивали става все по-голяма. Продължаващите мерки за ограничаване разпространението на вируса правят невъзможни ни само музикални, но и др. културни, спортни и т.н. събития.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 16.04.2020 11:06:42 отговори + 17 2
С други думи, на чист български, започва вълна от "канселации". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kris 16.04.2020 11:49:09 + 2 8
"Канселации'' и чист български?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".