Южноамериканското турне на GUNS N' ROSES е донесло над 56 млн. долара

2 фев 2017, 08:55 ч. 650 / 3 1
пред./следв.

   Тринайсетте дати от южноамериканската част от турнето на GUNS N' ROSES "Not In This Lifetime" са донесла приходи от над 56 млн. долара, според "Billboard Boxscore". Продадени са общо над 565 000 билета. Това на около половината по-малко от 116-те милиона, спечелени от северноамериканската обиколка, но и концертите са по-малко на брой.

   Реюниън турнето на Axl Rose, Slash и компания вече има обявени дати и за други континенти, вкл. Европа. Очаква се да бъдат анонсирани още концерти на Стария континент и да разберем колко близо до нас ще дойдат GUNS.

 

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Име и псевдоним (задължит 2.02.2017 11:43:29 отговори + 3 2
А на Мейдън колко е донесло? Що не пишете,а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".