За първи път - фестивално радио на "Kavarna Rock Fest 2010"

17 юни 2010, 11:43 ч. 349 / 8 26
пред./следв.
"Loud Concerts" разпространиха следното съобщение:

   Тази година, горещото концертно лято в България ще бъде обогатено от една нова, авангардна и в същото време очаквана придобивка. "Tangra Mega Rock" ще осигури радио съпорт на традиционното годишно събиране на истинските метъл фенове на "Kavarna Rock Fest 2010" - като организира "Официалното Фестивално Радио"!
   Това означава:
- 24 часова програма, излъчвана директно от мястото на събитието, с микрофони зад кулисите и в специалното ни мобилно студио.
   - Директни интервюта с всички артисти и групи, участници във фестивала;
   - Пряко излъчване на части от техните изпълнения;
   - Новини и полезна сервизна информация за фестивала;
   - Срещи и игри с феновете;
   - Ретроспекции и истории на групите, които участват;
   - Архивни записи от предишни издания на фестивала;
   - Директни телефонни включвания на най-горещите метъл фенове с желания и поздрави...
   Официалното фестивално радио на "Kavarna Rock Fest 2010" е спонсорирано от "Tuborg"!
   Мобилното студио на фестивалното радио ще бъде открито още в четвъртък, 22 юли, ден преди старта на фестивала и ще предава висококачествен звук, който ще се разпространява по сателит, кабел, онлайн и на мобилните телефони.
   Уебкамери ще ви информират за строежа на сцената и последните подготвителни действия за началото на шоуто, а след това ще бъдат вашия видео прозорец към фестивала.
   "Kavarna Rock Fest 2010" ще се проведе за пета поредна година. Най-големият, традиционен и единствен по рода си истински метъл фестивал в България ще представи 13 световни метъл групи край морето:
   Петък, 23 юли:
   TARJA TURUNEN, DORO, EPICA, LEAVES' EYES, ATROCITY;
   Събота, 24 юли:
   KREATOR, SODOM, DESTRUCTION, KORPIKLAANI;
   Неделя, 25 юли:
   ACCEPT, ANNIHILATOR, PRIMAL FEAR, VOIVOD.


Коментари   (26)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


относно Тангра 18.06.2010 17:27:11 отговори + 0 0
Интересът клати феса. До вчера се подиграваха с кмета, но откакто Туборг станаха спонсор на фестивала - о, чудо! Те са там на първа линия и ще му правят радиото. О, времена, о, нрави... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metallica fan 18.06.2010 11:39:10 отговори + 0 0
Хей бастуни, ще е хладно на Сони-то и Металика са велика метъл група. Слушайте си грухтенето на Крейтър и компания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 18.06.2010 01:57:47 отговори + 0 0
Понеже в Краварна хич няма случайни, радиото е необходимо на плажуващите, които пропускат любимите си групи поради алкохолофилия!Следователно къде ще се разпространява?На плажа, драги!Не ръйте, там има фенове, на които то е необходимо, за да се информират какво и кой точно са пропуснали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава 18.06.2010 00:48:19 отговори + 0 0
Z.L.O. - 2010-06-17 23:59:41
...И някой се изцепи, че Тангра са се провалили с организирането на концерти. Явно е пропускал въпросните събития.

Това съм аз. Но грешно ме перифразираш - никога не съм споменавала "провалили". Едно събитие или го организираш добре, или не. Това не е провал. Дразнещо е великото самохвалство и високопарното отнощение, а после разни половинчати работи, оправдания и обвинения.
Истински се вбесих за прехваления пролетта "концерт на годината", който се оказа нещо посредствено на относително висока цена. След което имаха и наглостта да публикуват репортаж, в който обвинения, че нямало публика.
А какво да кажем за това:
"- Пряко излъчване на части от техните изпълнения;"
Какви части, какви...ако съм там, ще гледам всичко. Не ми е необходими някакъв рупор да ми излъчва части.

"- Новини и полезна сервизна информация за фестивала;"
Тоест?.. Новината, че току-що се е събудил еди-кой си китарист или къде се намират тоалетните?

"- Срещи и игри с феновете;"
Феновете се срещат и играят на "прескочи кобила".

"- Ретроспекции и истории на групите, които участват;"
На който му трябва такова нещо (ретроспекции и истории), ще си го намери и сам. След като човек е стигнал до фестивала, вероятно знае къде е попанал и за какво.

"- Архивни записи от предишни издания на фестивала;"
На кой му пука за тези неща?

"- Директни телефонни включвания на най-горещите метъл фенове с желания и поздрави..."
Искам и СМС зодиак, моля.

Дотук виждаме няколко изсмукани от пръстите точки, които за нищо не стават, освен за запълване на редовете.

Ето го и важното: "...ще се разпространява по сателит, кабел, онлайн и на мобилните телефони." КЪДЕ? Ще има ли достъп на 100, 500, 1000 км от Каварна или само местните ще бъдат облагодетелствани?
Всичко останало е 20-ина реда високопарен и безсмислен текст.

И не на последно място "...fuelled by TMR", а мимоходом споменатото, че fuel-а е доставка от Туборг? Този, който е писал текста, толкова се е улисал да се хвали, че дори и спонсора си е забравил.

Определено всички техни бъдещи събития ще ги пропусна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Z.L.O. 17.06.2010 23:59:41 отговори + 0 0
Цонко + Върбанов = perfect! За хейтърите, Sonisphere още не се е състоял в БГ никаква традиция не е. Обещаха ни заместници на отпадналите - прецакаха ни ( Аз се чувствам така). Концертите са от 15:00 - "много яко":. Особенно, ако е 30 градуса. В Каварна всичко се случва на време и както трябва. Така е било винаги.
И някой се изцепи, че Тангра са се провалили с организирането на концерти. Явно е пропускал въпросните събития.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен...Но Красив 17.06.2010 23:36:01 отговори + 0 0
П.П. 5 - 10 хиляди може да сме, обаче ще знаеме за какво сме дошли.

Ти го каза брат може и 1000 да сме в Каварна но В КАВАРНА СЛУЧАЙНИ НЯМА ! Само този който е бил там знае какво е РОК ФЕСТ(не концерт наблягам на думата фест макар в България да не е като в другите страни все пак е нещо)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 17.06.2010 22:29:49 отговори + 0 0
Евала за долния коментар !!!!!!!! Тази година за мен Каварна си прилича много повече на истински фестивал,не просто отделни концерти три поредни дена,а хубав фестивал и то с атмосфера Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2010 22:11:51 отговори + 0 0
Абе спрете да сравнявате Сони-нещоси с Каварна феста. Кефете се на мах където и да отидете и се радвайте на любимците си. Един съвет към коментиращите Сонисфер и по специално първия ден - на някои хора не им е приятно да се използат епитети от сорта на "траш мелачката на Сонисфер" поради простата причина, че единствената траш група там са Slayer. Елате на Содом, Криейтър и Дестръкшън да видите какво значи "касапница", поне няма да се бутате с чалгари, които си клатат пръста на Unforgiven или некаква подобна изцепка.

П.П. 5 - 10 хиляди може да сме, обаче ще знаеме за какво сме дошли.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 17.06.2010 19:57:53 отговори + 0 0
добро начинание Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxax 17.06.2010 19:33:11 отговори + 0 0
Хаха май има грешка в K"avarna Rock Fest 2010" кавичките трябва да са пред "Kavarna Rock Fest 2010" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.06.2010 17:08:11 отговори + 0 0
Безмислено се заяждате! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Каракольо 17.06.2010 17:03:42 отговори + 0 0
@ 'убава: Новината е, че тангра стават все по-МЕГА. Всичко друго е на заден план - и Цонко, когото усилено плюеха до съвсем скоро, и Каварна, и всичко. Може би само насо русков е почти толкова мега, колкото самозабравилия му се работодател. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава 17.06.2010 16:50:29 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-17 12:32:35
понаучете български, друзя:
"Най-големият, традиционен и единствен по рода си истински метъл фестивал България"
четири епитета към едно събитие по никакъв начин не казват, че трябва да ги има в съвкупност при друго събитие, за да са съизмерими
"Чо Нгуен Хо е единственият по-рода си, истински, най-висок човек в света"
И ако Пенчо Пенев от Вакарел е по-висок от него - хайде преосмислете сравнението


Хайде, хайде... Все още има много чужденци, които смятат, че в България, като сме зле икономически, два ли не живеем в каменната ера. Лошото е, че напоследък и много българи започнаха да мислят в тази посока. С този напудрен и завъртолен текст ни казват това, което казаха и преди 2-3 месеца - ще има фестивално радио. Малката подробност - да се изтъкнат Тангра МегаРок, че взели едни пари от Туборг, за да се организира цялото нещо. Чудо голямо. Къде е новината тука?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 17.06.2010 16:20:32 отговори + 0 0
Барабар и аз с мъжете- знам как се пише единствено и множествено число на "герой", няма едит, моля не се захващайте с това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 17.06.2010 16:17:32 отговори + 0 0
Стига, де- не е лоша идеята да го има, пък, който го вълнува ще слуша. Е, малко, както винаги, пиарите са си повярвали, че не са анимационни герой и та са дали всичко от себе си да покажат на всички пинизи, дето са ги чули на спецкурса, ама.... Аааа, Петко, дето е с мъжете- ми то тая логика винаги много върви, като речеш да си на контра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Петко с мъжете 17.06.2010 15:52:49 отговори + 0 0
Всичката Мара втасала , па сега и радио . Абе , алаанкоолу, кой ще ти слуша онлайн радио на феста бря ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2010 14:15:32 отговори + 0 0
Що за високопарно, некомпетентно и безочливо изказване!? Сигурно е дело на "пиарите" от радио Тангра, които след като се изложиха като "промоутъри", решиха пак да се правят на "медия". Някои хора явно не могат да спрат да се правят на "най-големите", "традиционни", "единствени по рода си" и "истински", вместо простичко да ни информират, за вече известните си намерения.
Който го интересува какво се случва на феста - ще отиде да види. Който го интересува историята на групите-участници - ще си я прочете сам (ако още не го е направил).
Изглежда за пореден път ще има "старата песен на нов глас".

П.П. ...а бургаския "death фест"? ...а софийския Winter Storms - те да не са по-малко истински или по-малко традиционни, или по-малко "единствени по рода си"? Само не са големи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petya 17.06.2010 13:11:20 отговори + 0 0
Аз съм съгласна с написаното: "Най-големият, традиционен и единствен по рода си истински метъл фестивал в България". Да не говорим, че Sonisphere за момента не се е състоял нито веднъж в БГ . А и не се знае дали щеше да го има, ако някой някъде в Каварна не беше започнал с тази традиция(това последното разбира се е ЛИЧНО мое мнения - далеч съм от мисълта, че е на 100 % верно). Може и да е съвпадение, но откакто го има Каварна Рок Феста, в БГ започнаха да се случват и хубави неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2010 12:32:35 отговори + 0 0
понаучете български, друзя:

"Най-големият, традиционен и единствен по рода си истински метъл фестивал България"

четири епитета към едно събитие по никакъв начин не казват, че трябва да ги има в съвкупност при друго събитие, за да са съизмерими

"Чо Нгуен Хо е единственият по-рода си, истински, най-висок човек в света"

И ако Пенчо Пенев от Вакарел е по-висок от него - хайде преосмислете сравнението
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 17.06.2010 12:27:55 отговори + 0 0
Браво на "Loud Concerts" за идеята.
Не знам доколко ще има полза от цялото начинание, при положение, че радиото не е ефирно и ще достигне само до доста тесен кръг хора, но като за начало инициативата хич не е лоша.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:) 17.06.2010 12:22:10 отговори + 0 0
За Сонисфер не съм сигурен, че традиционен, ама виж бирата и метъла... Абе ако сега не се изкъртим, кога?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 17.06.2010 12:17:12 отговори + 0 0
Това (Сонисфиър) откога е "традиционен" за България? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 17.06.2010 12:16:58 отговори + 0 0
да, да- сонисфиъра има едни ми ти традиции дългогодишни.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2010 12:03:31 отговори + 0 0
а това какво е????
http://bg.sonispherefestivals.com/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2010 11:59:52 отговори + 0 0
Ми то като няма друг що да са се оляли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.06.2010 11:47:33 отговори + 0 0
"Най-големият, традиционен и единствен по рода си истински метъл фестивал в България "

тука малко са се пооляли
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".