Zakk Wylde е в стабилно състояние след отмяната на турнето си

31 авг 2009, 07:12 ч. 152 / 3 4
пред./следв.
Съпругата на Zakk Wylde Barbaranne съобщава чрез своя Twitter-профил, че фронтменът на BLACK LABEL SOCIETY се е прибрал у дома си и е в стабилно състояние, след като бяха открити кръвни съсиреци в неговите бели дробове и единия му крак. Прекратяването на турнето се е отразило добре на музиканти и се очаква да се види дали той ще започне да се възстановява. При всички случаи процесът няма да е бърз.

още за:

Zakk Wylde


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 31.08.2009 15:14:41 отговори + 0 0
Айде ся почнаха се и медицински спорове, ние Българите от всичко разбираме. Оправяме си телевизора, ел. инсталацията, ВиК-то, мебелите, боядисваме сменяме тапети, а поради създалата се криза, за да ни легне по-евтино, сами си правим и операциите - като Рамбо.

Да е жив и здрав човека, да се оправя и да ни радва с още дълги години хубава музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 31.08.2009 12:12:54 отговори + 0 0
Хехе, ако си гледал повечко House M.D. веднага ще се сетиш, че съсирекът не винаги плава свободно в кръвообращението. Сигурно са се образували на някакво закотвено място, но естествено е имало немалък шанс да се "откотвят". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 31.08.2009 10:28:48 отговори + 0 0
Зак е Чък Норис-а на метъла, безсмъртен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 31.08.2009 08:15:31 отговори + 0 0
Той как е жив само да попитам? Ако кръвен съсирек попадне в кръвобръщението и стигне до сърце/мозък приключваш за 1-2 секунди... Явно е имал невероятен късмет. Дано да се възтановява безпроблемно и бързо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".