Zakk Wylde и JUDAS PRIEST коментират оттеглянето на Ozzy Osbourne от мащабни турнета

2 фев 2023, 10:02 ч. 1490 / 6 0
пред./следв.

   Във вчерашния ден дойде новината, че легендарният вокалист Ozzy Osbourne (BLACK SABBATH) отменя окончателно неколкократно отлаганото от 2019 г. насам европейско турне с хеви метъл "законодателите" JUDAS PRIEST.

   "Бащицата" посочи здравословните си проблеми като причина за канселирането на обиколката, въпреки че гласът му е запазил формата си. Същевременно Ozzy сподели, че лечението на травмите му продължава, като цялостното му състояние го принуждава да вземе едно от най-тежките решения в живота си - да се откаже от големи турнета.

   Това не означава край на концертите на "Кръстника", той дори разкри, че екипът му работи по намирането на начин да изнася шоута без да е нужно да пътува между различни градове и държави. Предстои да разберем дали това е свързано с нови високи технологии.

   Дългогодишният китарист от соло кариерата на Ozzy OsbourneZakk Wylde, бе един от първите, които коментираха оттеглянето на вокалиста. Американецът казва:

Oz, продължавай да ковеш желязото, да бъдеш силен и позитивен, всички се молят за теб и те подкрепят. Твоята сила, постоянство и лъвско сърце са само една от многото причини, поради които ти си герой за мен и за милиони хора по света. Когато си готов да лудееш и ние ще лудеем.

Обичам те, Oz
Zakk
[прегръдки]

 

   Не закъсняха пожеланията и от ко-хедлайнърите на неслучилото се турне JUDAS PRIEST:

Ozzy,
Изпращаме цялата си любов и подкрепа за теб и благодарим специално на нашите фенове в Обединеното кралство и Ирландия за лоялността, която проявиха като ни подкрепиха...
В момента търсим възможности да се видим отново скоро и скоро ще информираме за новости.

С любов,
JUDAS PRIEST

 

ozzy osbourne live



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".