Залата на славата на рокендрола добави Mikkey Dee и Phil Campbell в номинацията на MOTORHEAD

21 окт 2019, 07:49 ч. 1503 / 7 6
пред./следв.

   В средата на месеца американската Зала на славата на рокендрола обяви номинациите на групи и музиканти, които могат да влязат в нея с "випуск" 2020.

   Сред кандидатите са и британските легенди MOTORHEAD. В тяхната бюлетина първоначално присъстваха само имената на Lemmy Kilmister, барабаниста Phil "Philthy Animal" Taylor и китариста "Fast" Eddie Clarke.

   Това предизвика реакция на недоволството от барабаниста Mikkey Dee, който участва в групата от 1992 г. Той обяви за "напълно погрешно", че заедно с китариста Phil Campbell (свирещ в бандата още от 1986-а) не са включени в номинацията.

   Изявлението на Dee имаше сериозна реакция сред феновете и в крайна сметка организационният комитет на Залата поправя пропуска си и коригира бюлетината, с която се гласува за MOTORHEAD. В нея вече са вслючени и Mikkey, и Phil.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Лупо 23.10.2019 20:13:58 отговори + 0 0
А иначе търси "Tedesch truks band" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лупо 23.10.2019 20:05:37 отговори + 0 0
До мастара.я пак виж за Дерек? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

10 фуя 21.10.2019 21:26:03 отговори + 2 0
Мики си беше жесток в Кинг Даймънд, Фил цепеше яко в Саксън. Какво се пънат в Моутърхед толкова. А залата на славата е залата на чалгата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 21.10.2019 13:41:20 отговори + 16 0
Групи като Моторхед и Прийст ОТДАВНА трябваше да бъдат в "рокендрол залата на славата", още преди десетилетия, а не разни Мадони и рап изпълнители, нямащи абсолютно нищо общо с рок музиката. По дяволите, та дори Грийн Дей са "влезли" преди Дийп Пърпъл, които са БОГОВЕ на рока! Каква шега! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 21.10.2019 15:32:39 + 6 1
Като каза Пърпъл се сетих още един пример. В класация на уж толкова "престижното" (кавичките не са случайни ) списание Rolling Stone за 100-те най-велики китаристи на всички времена Гения (главната буква също не е случайна) Ричи Блекмор е класиран на познайте кое място? Не, не е сред първите десет. Не, дори не е и сред първите 20 или 30... Класиран е на "престижното" 50-то място!!!! Уат дъ фак както казват сънародниците на същото това "престижно" списание!!/!??!!?!! Е, как тогава един обикновен рок-фен като мен да има вяра в обективността и решенията (като в случая със Залата на славата на рока за приемането на всичко събрано от "кол и от въже" ) на подобни институции...

П.П. Между другото, в същата тази класация на великите китаристи преди Блекмор е някой си Дерек Тръкс!!?! Е, хайде някой фен тук с ръка на сърцето да си признае,(без да ровичка в Уикипедия ) че името му му говори нещо... Въпреки, че то аз си направих труда, погледнах в Уикипедия и... ами името на въпросния юнак пак нищо не ми говори ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 21.10.2019 15:41:09 + 6 0
Тези класации не означават нищо. Кръгла нула. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".