Започнаха снимките на официален документален филм за Ronnie James Dio

31 май 2019, 09:09 ч. 1439 / 7 4
пред./следв.

   Wendy Dio, вдовицата и дългогодишен мениджър на Ronnie James Dio, разкрива в скорошно интервю, че е дадено началото на снимките на документален филм за легендарния певец, продуциран от нея.

   Лентата ще проследява цялата рок музикална кариера на вокалиста - от ранните дни с ELF до HEAVEN & HELL - проектът с музиканти от BLACK SABBATH, който гледахме на живо в Каварна през 2007 г. За филма ще бъдат направени много интервюта с колеги и приятели на Dio.

   Запитана дали би искала да се заснеме игрален биографичен филм за Ronnie, Wendy отговаря, че това изобщо не представлява интерес. Също и че едва ли някой би се съгласил да играе ролята на "Малкия човек с големия глас".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Почитател 1.06.2019 17:05:51 отговори + 2 0
Това е хубава новина, дано да можем някой ден да видим филма и в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 1.06.2019 20:02:30 + 0 0
Със сигурност ще "изтече" в някой от торент-тракерите . От там ще може да се дръпне и да се изгледа предполагам с доста добро качество... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 31.05.2019 20:18:36 отговори + 4 0
Аз нямам търпение за историята на Дио с негови думи, вече и за документалнив дилм. Кому е нужно Холивуд да оплеска още една рокендрол приказка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 31.05.2019 10:11:28 отговори + 11 0
Браво, страхотна новина! А и идеята за игрален филм не ми звучи никак зле. По- големия въпрос обаче е не кой ще изиграе "Малкия човек с големия глас", а кой би се навил да изиграе "Човека без усмивка" (Ричи Блекмор) ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".