Zeuss ще миксира предстоящия албум на CHIMAIRA

24 мар 2011, 09:58 ч. 237 / 3 3
пред./следв.
CHIMAIRA са си осигурили услугите на Chris "Zeuss" Harris (HATEBREED, SHADOWS FALL, MURDERDOLLS, 3 INCHES OF BLOOD) за смесването на материала на новия си студиен албум, който ще излезе през август в Северна и Южна Америка и Япония. Продуцент на творбата е Ben Schigel, (DROWNING POOL, WALLS OF JERICHO).


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mark Hunter ^^ 25.03.2011 00:22:15 отговори + 0 0
Chimaira OWNNNN!! Alll Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Templar 24.03.2011 23:01:08 отговори + 0 0
Мне, просто е бил непорочно зачатие в пернишка мина за въглища и два винкела Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jeebus 24.03.2011 13:50:53 отговори + 0 0
тоя Марк мно'о лошо гледа бе... да нема приятели от Пернико? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".