Хърватското дуо 2CELLOS "би" MANOWAR и IRON MAIDEN

8 мар 2014, 18:08 ч. 1144 / 10 4
пред./следв.

   Както и AEROSMITH. Не в директно сбиване, разбира се - единствено Чък Норис (може би) би могъл да бие Joey DeMaio ;-) А по отношение първенството в "Клуба на хилядниците". Това е нова наша класация, в която влизат публикации, събрали над 1000 харесвания в социалната мрежа "Фейсбук".

   Първите "хилядници" бяха AEROSMITH. Новината за техния концерт в София събра над 1,2 хил. харесвания. Обложката с българското знаме на "Kings of Metal MMXIV" на MANOWAR доскоро бе на върха с 1,7 хил. харесвания, а новината за концерта на IRON MAIDEN у нас получи "само" 1,6 хил. харесвания. Към края на миналия месец обаче всички те бяха пометени от интерпретацията на хърватското дуо 2CELLOS на класиката на AC/DC "Thunderstruck". Видето с изпълнението им имаше вирусен ефект и получи внушителните 2 хил. харесвания.

   Към този момент, рекордът на 2CELLOS изглежда непобедим. Вероятно в България трябва да се обяви фестивал с участието на U2, THE ROLLING STONES, плюс LED ZEPPELIN, за да бъде надминато това постижение :-)

 

 

2cellos

още за:

2Cellos


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


whips 8.03.2014 22:07:42 отговори + 0 0
Мисля че току що станах свидетел на изнасилване на чело... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 8.03.2014 21:56:47 отговори + 0 0
Уникални са пичовете. С основание трупат известност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 8.03.2014 20:08:57 отговори + 0 0
Тия двамата всеки път ми пълнят душата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

;) 8.03.2014 20:02:33 отговори + 0 0
Просто това е много sharable Все пак като се има предвид високата посещаемост на сайта, бройката споделяния съвсем не е толкова внушителна. Повечето хора тук според мен дори не забелязват бутона за споделяне. Ако при редизайн го сложите на по-видно или дори леко натрапващо се място съм сигурен, че всеки месец ще имате по една новина с по над 1000 споделяния.

Също така мисля, че ако линка към фен страницата ви във Фейсбук беше по виден и от време на време излизаше в modal popup и ни подканяше "да ви харесаме във Facebook", щяхте да имате поне 15000 лайка вече.

Успех и дано праведния трафик да се множи и умножава Както и споделянията във Фейсбук и останалите "социални сигнали, па и да сте се на първо място в резултатите на Google.

Пу пу да не ви е уруки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".