"Tattoo Fest Sofia 2013" ще се проведе на 5-6 октомври

25 юли 2013, 08:38 ч. 402 / 3 8
пред./следв.
Организаторите на традиционния тату-фест в София разпространиха следното съобщение:

   Тази година "Tattoo Fest Sofia" ще се състои за дванадесети път на 5 и 6 октомври в хубавите зали на Парти център 4 км в София. Както винаги досега най-добрите професионални студиа ще работят на място и ще можете да си тръгнете с хубава, професионално направена татуировка. Освен български майстори-татуисти на феста ще работят и много чуждестранни артисти.

   Конкурси за татуировки в различни категории ще ни покажат докъде са стигнали в развитието си татуистите .
   Много музика ще радва меломаните - отново сме дали рамо на млади и обещаващи групи - PIRANHA и THIS BURNING DAY!
   PIRANHA е сравнително нова за родната сцена формация, но с достатъчно популярни членове. Вътре се подвизават музиканти, известни от групи като VENDETTA, BROTHERS IN BLOOD, C4, BLACKMAIL, PAPER WINGS, SCUM LINE. PIRANHA са Александър Първанов - Шута - вокали; Драгомир Александров - китара, вокали; Павел Павлов - бас, вокали; Олег Караганов - барабани. Групата стартира през 2011 година и водена от любовта си към екстремните спортове, се насочва към скейт пънк рок течението. На 17.05.13 излезе дебютният албум на PIRANHA – „Skate After Death”. Резултатът е 13 песни чист класически пънк рок.

   Друга млада група е THIS BURNING DAY! Ще можеш да им се порадваш на Tattoo Fest Sofia 2013!
   THIS BURNING DAY съществува от началото на 2011 година. През кратката си кариера групата вече е имала удоволствието да сподели обща сцена с популярни групи като ODD CREW, O.H., LAST REMAINS, AVRIL IN BLOOD и други.

   Момчетата определят стила си като "аlternative metalcore", като се стремят да правят музика, която им харесва и отговаря на общите им виждания за атмосфера, енергия и продукция – мелодична и разнообразна, поднасяща нещо ново и различно с всяка следваща песен. Групата продуцира и записва няколко авторски песни, сред които е парчето "Don't Back Down" , а в средата на 2013 г. успехът на клипа към "A Former Life" ( първия сингъл от предстоящия им албум), позволява на групата да достигне челните позиции в различни медийни класации.
   Една от последните им запомнящи се изяви е през юни 2013 г., когато THIS BURNING DAY ОТКРИВАТ партито по случай издаването на split-album-а на хардкор бандите LAST HOPE и VENDETTA.

   Тематичен музикален DJ-сет ще поднесат от момчетата от Rockabilly.bg- rock'n'roll & vintage culture в България и по света.

   Най-татуираният готвач в България ще представи страхотно японско кулинарно шоу. Смелчаци от публиката ще имат възможност да дегустират ястията на ресторант "Miyabi".

   Конкурс за "Мис Tattoo" ще събере на сцената най-красивите момичета с татуировки.

   Традиционно забаление на фестивала е Арт фюжън - съвместна работа на няколко татуисти, които творят в различни стилове. Заедно те смесват стил, техника и концепция в нещо съвсем различно и все така хомогенно. В малката зала на парти център 4км ще можете да видите изложба с картини от Tattoo Fest Sofia 2012.

   Калиграфско шоу от Макси ("Volt Skateshop") отново ще събере ценителите нa изкуството. Този път ще представим мaлък спектакъл с модели.Обещаваме необичайно и все така естетско преживяване.

   Екстравагантни модели ще представят ревю на готик магазин "Gorgon".

   Красиви танцьорки ще ни забавляват с изящно изпълнение на готически бели денс.

   Накрая, но не на последно място-за любителите на екстремното: зрелищно представление от Miss Vanity. Тя представя взривяващо огнено шоу - играе с огъня, гълта запалени факли, танцува. Накрая, заедно със сценичният си партньор Аги ще изнесат истинско freakshow с пиърсинг на живо.

   Спонсорите от "Sailor Jerry" ще подарят бутилка от страхотния ром на един от посетителите, който ще бъде изтеглен с томбола.

   Ще има още томболи, атракции, конкурси и музика, така че очаквайте допълнителна информация.
tattoo fest 2013

още за:

Tattoo Fest Sofia


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ico_Filth 25.09.2013 21:08:12 отговори + 0 0
https://www.facebook.com/events/160304837488793/?fref=ts тук пише всичко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vimoni 22.08.2013 13:18:43 отговори + 0 0
Колко ли ще е билета за вход? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тъп въпрос 26.07.2013 01:17:48 отговори + 0 0
Базплатни ли са татусите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.07.2013 12:07:06 отговори + 0 0
По-скоро всяка година едни и същи свират Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.07.2013 12:04:36 отговори + 0 0
И на мен фестивалите са ми все едни и същия - всяка година на някаква сцена някакви групи свирят :O Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.07.2013 12:04:31 отговори + 0 0
Явно не си чел...и това ще има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.07.2013 11:46:49 отговори + 0 0
че ти кво искаш бе? кулинарно състезание? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.07.2013 11:03:07 отговори + 0 0
Нишоо ново под слънцето. Всяка година едни и също! Шит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".