Още информация за "Tattoo Fest Sofia 2014"

26 авг 2014, 11:41 ч. 786 / 3 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Tattoo Fest Sofia ще се състои за тринадесети път на 4 и 5 октомври 2014 в залите на Парти център 4 км в София. На входа на фестивала красиви момичета ще ви поднесат за дегустация напитка - страхотния ром Sailor Jerry. Във фоайетата за вас работят щандове с бижутерия, дрехи и аксесоари в разнообразни стилове – алтернативен, готик, стиймпънк...

Водещ на събитието ще бъде Шута, познат като вокалист на хардкор зверовете VENDETTA.

Много музика на 13-то издание на Tattoo Fest Sofia 2014 ще радва меломаните. Концерт ще изнесе колоритната група на Surmata Hari. В края на сета, заедно с небезизвестните Шеки и Шута той ще изпълни много специално парче.

BROTHERS IN BLOOD е легенда в хардкор средите и те са втората група, която ще можете да видите на сцената. Тук можете да чуете тяхно изпълнение: https://www.youtube.com/watch?v=Q4YZKWrzb0s

Третата група, която сме поканили е гръцката хардкор/пънк шайка MY TURN. Ето как се справят те:https://www.youtube.com/watch?v=ola2W4uyJJ8

Тематичен музикален DJ сет ще поднесат момчетата от Rockabilly.bg - rock'n'roll & vintage culture в България и по света. Олдскул, хип-хоп и алтърнатив сет ни е приготвил DJ Rawland. VJ Gorgon ще внесе дежурната доза мрак.

Рок и алтернативна музика ще пускат "RockAtive DJ's , а вечерта сме приготвили яко афтърпарти в бар "Rock It".

Спонсорите от „Sailor Jerry" ще подарят бутилка от страхотния ром на няколко от посетителите, които ще бъдат изтеглени с томбола с номерата на входните билети. Ще има още томболи с награди от спонсорите Sailor Jerry и Monster Еnergy и безплатна татуировка от Sofia Tattoo Ink, още атракции, още конкурси и още музика.

Билети могат да се закупят от: www.eventim.bg и www.ticketportal.bg, както и в студио Sofia Tattoo Ink и в готик магазин "Gorgon".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock'N'Troll 26.08.2014 21:17:28 отговори + 0 0
Ейии, само хардкор баси... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

алко'ол 26.08.2014 14:45:15 отговори + 0 0
и ще раздават алкохол в деня на разстсмисъл?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asdr 26.08.2014 13:47:08 отговори + 0 0
Цена на билетите не е нужно да се споменава, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".