5-часовото шоу в събота в "Арена Армеец" с ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ с директно излъчване онлайн

18 апр 2018, 11:44 ч. 2496 / 8 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Историческият концерт на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ на 21 април в зала “Арена Армеец” ще се излъчва директно онлайн поради огромен интерес от феновете в чужбина, а и за тези, които нямат възможност да присъстват в залата. 5-часовото зрелищно шоу на четирите култови банди ще се случи за първи път тази събота и ще премине под мотото “Въпреки всичко!” – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието….

Официално директно онлайн предаване на концерта можете да гледате на:
http://svetlio.bg/live/

Началният час на излъчването е 18.30 ч., а цената на билета за всички е 10 лв. Процедурата по прикачване към стрийминга е в няколко последователни стъпки и отнема няколко минути.

Четирите култови български банди се събират за първи път заедно на толкова голяма сцена. На нея ще стъпят близо 40 музиканти. Специално участие в събитието ще имат Кольо Гилъна, Милена Славова, Михаил Йосифов и други.

Легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок и създатели на ъндърграунд културата в края на 80-те и 90-те години на миналия век, ще зарадват хилядите фенове в оригиналните си състави (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения. На 21 април ще чуем някои от любимите за цели поколения култови песни - “Бате Гойко”, “Най-щастливият ден”, “Под шарената сянка”, „Само двама” и много други.

Билетите [поръчай онлайн] за култовото събитие на 21 април в “Арена Армеец” се продават с пълна сила в интернет на Еventim.bg и още на касата на Еventim на ул. "6-ти септември” 58, ет 1, в Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, Office1Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Usit Colours, Български пощи, клуб Строежа, Вастелс България, магазини Технополис, книжарница Бард и други.
Цената е 35 лв. за билет за терен и 40 лв. за седящо място. В деня на събитието и на място (ако все още има), билетите ще са съответно по 45 и 50 лв.

Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат безплатно на концерта, но задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация (бланки ще има на входa). Лица до 18-годишна възраст ще влизат със закупен билет и задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация.

Входовете на зала “Арена Армеец” ще бъдат отворени в 17.30 ч.

Ето и програмата за 21 април (събота) по часове:

17:30 – Отваряне на входовете на залата
19:00 – НОВА ГЕНЕРАЦИЯ
20:00 – РЕВЮ
21:15 – КОНТРОЛ
22:35 – ХИПОДИЛ

Забранено е внасянето в залата на: храни и напитки; видео камери, фотоапарати и аудио записващи устройства; оръжие; всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки и др.;

Официално директно онлайн предаване на концерта можете да гледате на:
http://svetlio.bg/live/

Начален час 18.30 ч. Цена на билета за всички – 10 лв.

Можете да се присъедините към събитието на концерта онлайн тук.
Присъединете се към събитието във фейсбук тук.
Билети можете да закупите от тук.

Без съмнение, това ще бъде най-големият български рок концерт правен до сега, (а евентуално и след това), а датата 21 април 2018 г. ще бъде “най-щастливият ден” за хилядите фенове на тези банди.

Организатор на събитието е SKD Sound, a съорганизатори са екипът на Stroeja, който поема реализирането на продукцията и Rejoy.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дооооооообре 19.04.2018 08:31:06 отговори + 10 3
10 лв за стрийм с неясно качество? И ако не тръгне, как и пред кого рекламираме? Бухаааа, цингара-мангара-тактика в действие!
Светльо здраво изплисква легена, язък му за интеуекта и потенциала, който показваше като млад.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Patriк 18.04.2018 18:00:08 отговори + 5 4
абе 666 бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 18.04.2018 17:28:20 отговори + 10 5
Май малко алчност никога не е излишна, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 18.04.2018 16:54:55 отговори + 5 2
Кърнивора Митко и Нуфри пак ли няма да свирят?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

на сапун 18.04.2018 13:19:15 отговори + 11 21
Тия ******* докога ще замърсяват ефира със скучните си досадни бози? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


SiXXX 20.04.2018 17:17:26 + 2 3
Че кой те кара да ходиш бе, балък Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".