5 години "Z-Rock" - стартира празнична седмица в ефира на рок радиото на България

10 окт 2011, 16:15 ч. 180 / 1 2
пред./следв.
На 13 октомври 2011 г. радио "Z-Rock" ще отбележи своята 5-годишнина. По повод рождения ден тази седмица в ефира на рок радиото на България ще прозвучат уникални акустични изпълнения на живо в студиото и интервюта със специални гости. Слушателите могат да участват в игри с много награди и да очакват истинска кулминация в изненадите за рок феновете, която ще бъде разкрита на самия рожден ден на радиото – 13 октомври. Във вторник (11 октомври) в предаването "Голият обяд" ще гостува звездата на световната блус-рок сцена Eric Sardinas. В интервю за "Z-Rock" виртуозният китарист ще отговори на въпросите на водещата Елена Розберг. Специални гости на "Голият обяд" във вторник ще бъдат и Иван Лечев и Иво Тончев, като едни от най-близките приятели и колеги на актьора Андрей Баташов, решили да възстановят спектакъла "Ритъм". Всеки ден от 16:20 ч. в специалните издания на "HiJack Show" с водещ Краси Москов – "HiJack Acoustic" – истинските фенове ще могат да чуят пет уникални акустични изпълнения на живо в ефира на" Z-Rock". В понеделник (10 октомври) в студиото на рок радиото на България за акустично шоу ще гостува група АТЛАС, във вторник (11 октомври) – алтърнатив рок групата GABANA, в сряда (12 октомври) – рок бандата ALLEY SIN, на самия рожден ден в четвъртък (13 октомври) – култовата алтърнатив група PYROMANI и в петък – пънк-ска бандата La MUCHEDUMBRE. Още много изненади, интервюта със специални гости, поздрави за годишнината на "Z-Rock" от култови рок музиканти ще прозвучат през празничната седмица в ефира на рок радиото на България, за да достигнат до кулминацията в изненадите за феновете на 13 октомври 2011 г.

още за:

Z-Rock


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CR 10.10.2011 18:05:44 отговори + 0 0
Слушам ЗиРок с удоволствие, браво на екипа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tuti 10.10.2011 16:25:32 отговори + 0 0
Чрд! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".