8 години "Z-Rock" с 5 концерта на живо в студиото и игра за мотоциклети

10 окт 2014, 14:52 ч. 344 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В понеделник, 13 октомври 2014 г., "Z-Rock" ще отпразнува 8-ия си рожден ден с 5 акустични концерта на живо от студиото през седмицата и специална игра със страхотни награди до края на празничния октомври. По традиция по повод рождения ден емблематичните водещи от ефира на рок радиото на България ще се срещнат на живо с най-верните фенове.

Акустичните концерти на живо в студиото на "Z-Rock" ще започнат в понеделник с гостуване на група КОНТРОЛ. Във вторник, 14 октомври, ще чуем HAYES & Y. В сряда, 15 октомври, в "HiJack Acoustic" с Краси Москов ще гостуват група BLUSH. В четвъртък, 16 октомври, е ред на JIN MONIC, а в петък, 17 октомври, в празничната програма с акустични концерти ще се включат RIFFLEJACK.

Осмия си рожден ден "Z-Rock" ще отбележи и със специална игра заедно с любима американска марка, която ще постави на фокус тема номер 1 за истинските рок фенове – моторите. Предизвикателството за слушателите през целия октомври ще бъде да отговорят на двойния въпрос в играта на HarleyDavidson@zrock.bg. Страхотни награди очакват печелившите в играта – всяка седмица 2 награди от 100 лв. и 1 голяма награда от 300 лв. – ваучери за магазина на легендарния американски бранд.

 

още за:

Z-Rock


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".