Adam Lambert не знае нищо за нов албум на QUEEN с негово участие

7 сеп 2019, 20:33 ч. 1605 / 4 4
пред./следв.

   Преди няколко дни китаристът на QUEEN Brian May "хвърли бомба", съобщавайки, че е записал видеореклама за предстоящ нов албум, който ще бъде анонсиран на по-късен етап.

   Повече информация за проекта липсва, но закономерно се породиха редица слухове и спекулации, че се подготвя нов албум на QUEEN с вокалиста Adam Lambert, с когото бандата направи няколко турнета в последните години и посети и нашата страна.

   В скорошно интервю, запитан дали може да се очаква албум на QUEEN с Lambert, певецът отговаря, че "не знае нищо" по въпроса. Adam коментира още, че думата "албум" не е еднозначна и е възможно May да има предвид фотоалбум. Вокалистът утончява, че не е разговарял с китариста за това и не го е питал за какво става дума.

 

adam lambert

още за:

QueenAdam Lambert


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 9.09.2019 08:52:12 отговори + 1 2
Ха-ха, да ве, да Ламбърте- точно за фото-албум шъ става въпрос, да знайш ! Най-вероятно става въпрос за нов албум с музика, а кой ще бъде включен в него вече е въпрос на време да разберем (а ако това не е Адам Ламбърт за мен лично това няма да е никаква загуба за световната рок-музика, даже ще се изкефя )... Виж, това което казва Trapeze е вече любопитно и супер готино (и ще бъде супер, ако двама толкова велики китаристи като Айоми и Мей успеят да обединят сили за нещо общо)... А ако все пак Куин решат да работят по нов албум с нов вокалист, силно се надявам да е някой от класата на Пол Роджърс ( и именно с него съжалявам, че не успях да ги гледам в България преди няколко години)... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 8.09.2019 23:11:41 отговори + 3 0
Говореше се за съвместен албум на Брайън Мей с Тони Айоми, а Айоми като си науми такова нещо, просто го прави, така че по-скоро за такъв албум става въпрос. За нов албум на Куин просто нямат достатъчно енергия, никога не са имали след смъртта на Фреди, албумът с Пол Роджърс си беше по-скоро солов албум на Пол Роджърс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Farbregina 8.09.2019 16:42:56 отговори + 2 5
Няколко турнета? Отново глупости! От 2012 до 2019 година ,Куин заедно с Адам Ламбърт са направили заедно "няколко турнета " с над 600 концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

западняк 8.09.2019 18:27:32 + 5 1
Ти пишеш пълни глупости. По 100 концерта на година ли са правили? Хахахахаха!!!!!!
И като знаеш концертите напиши и бройката на турнетата. Турнетата са по 1-2 на година и не всяка година, а има и турнета, които са продължили повече от 1 година.

Тази информация от къде я имаш? От рускосто посолство ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".