Вдовицата на Chester Bennington се сгоди

7 сеп 2019, 19:02 ч. 2771 / 9 7
пред./следв.

   Малко повече от две години след самоубийството на вокалиста на LINKIN PARK Chester Bennington вдовицата на музиканта Talinda Bennington обяви, че се е сгодила за своя "земен ангел".

   Talinda уточнява, че това не означава, че ще забрави музиканта и ще спре да работи за запазване паметта му. "Смъртта на твоята сродна душа не означава смърт за теб", казва тя и продължава "Моето семейство, приятели и братята ми от LINKIN PARK приемат [годеника ми] с отворени обятия".

   Избраникът на Talinda се казва Michael F. и, според "TMZ", е пожарникар в окръг Лос Анджелис. Засега двамата не са обявили дата за сватбата си.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


redordead 8.09.2019 09:26:35 отговори + 21 2
явно трябва да пусне анкета в уирок дали може да се сгодии да продължи да живее, че да види какво е мнението на българските моралисти.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 8.09.2019 08:20:17 отговори + 20 1
"Моето семейство, приятели и братята ми от LINKIN PARK приемат [годеника ми] с отворени обятия"

Пропуснала е да вземе мнението на българските разбирачи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cblp 7.09.2019 19:12:44 отговори + 10 34
Кога го намери, кога се изплющя, кога се взеха?! Ебаси уруспията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 7.09.2019 19:25:26 + 27 2
Траурът е най-често 40 дни. В по-консервативни общества е 1 година. Значи намерила го е след 1 година. Изплющяването може да стане за 1 ден. А годежът не е да се вземеш с някой, а ангажимент да се вземете в бъдеще. Сватба е да се вземеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 7.09.2019 20:39:09 + 22 2
Ти какво искаш - да си върже черна кърпа, да носи черно цял живот и нон стоп кат оплаквачка да намила: "Защооо ме оставиии?!" Луд ли си, къв си? Животът продължава и за мъже, и за жени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 8.09.2019 06:40:02 + 20 2
Цял живот да го оплаква ли или да легне в гроба до него? Ако много я е обичал, нямало да се самоубие, а да си седи при нея. Самоубийството си е вид егоизъм, не мислиш, че след теб остават близки хора, които ще страдат. Обаче животът е за живите и жената си е хванала друг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 8.09.2019 15:22:21 + 2 3
Ами нали нашите прадеди траките така са правели. Като умира вожда/царя и погребват с него първата му жена. Някои хора още си държат на това и ето доказателство за силно застъпената тракийска нишка у нашего народа.

И тук се включва Борис Христов:

Благоденственное и мирное житие,
здравье же и спасенние,
и во всем благое поспешение!
Подажд, Господи,
благочестивому и православному болгарскому народу
и сохрани его на многая лета!
Многая лета! Многая лета! Многая лета!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".