Адвокат на Marilyn Manson: "Обвиненията на Есме Бианко са доказуемо неверни"

2 май 2021, 11:33 ч. 1018 / 8 0
пред./следв.

   Вчера ви съобщихме, че английската актриса Есме Бианко ("Игра на тронове"), е завела дело срещу шок-рок звездата Marilyn Manson (Brian Warner) и бившия му мениджър Tony Ciulla в съд в Калифорния с обвинения в тормоз, домашно насилие, малтретиране, изнасилване, експлоатация и трафик на хора.

   Сега музикантът отговаря чрез своя адвокат Хауърд Е. Кинг, който заявява че твърденията са "доказуемо неверни". Юристът добавя, че делото е заведено след като клиентът му е отказал да плати нереално големи финансови претенции за неща, които никога не са се случвали. Музикантът и защитата му ще отричат твърдо обвиненията и в съда и вярват, че ще докажат правотата си.

   Първоначално Бианко отправи обвинения към Manson чрез медиите и социалните мрежи през февруари. Това направиха е няколко други бивши партньорки на шок-рокера, вкл. екс-годеницата му Евън Рейчъл Уд. Полицията в Лос Анджелис разследва музиканта, а в това време той бе изоставен от лейбъла си и мениджъра си в последните над 25 години. Развръзките предстоят.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".