Актрисата Есме Бианко заведе дело срещу Marilyn Manson с обвинения в домашно насилие и др.

1 май 2021, 11:58 ч. 2255 / 19 4
пред./следв.

   На 30 април английската актриса, модел, танцьорка и диджей Есме Бианко, най-известна с ролята си на Рос в хитовия фентъзи сериал "Игра на тронове", е завела дело срещу шок-рок звездата Marilyn Manson (Brian Warner) и бившия му мениджър Tony Ciulla в съд в Калифорния.

   Обвиненията са, че между 2009 и 2011 г. тя е била дрогирана, измъчвана и изнасилвана от Manson. Още през февруари Бианко разкри преживяванията си с музиканта, след като бившата му годеница Eвън Рейчъл Уд и няколко други негови екс-партньорки публично направиха изявления с многобройни обвинения в насилие и тормоз към Manson. Понастоящем той е обект на разследване от полицията в Лос Анджелис.

   Есме свидетелства, че музикантът ѝ е правил прорези с нацистки нож по време на полов акт без нейното съгласие и е снимал раните по нейното тяло. Също така, той я е принуждавал да взима наркотици, заплашвал я е и я е принуждавал да правят секс няколко пъти без тя да желае това около месец май 2011 г.

   Имало е и други случки, в които без нейно съгласие той я е хапал, удрял, рязал и нанасял удари с камшик по интимните части от тялото ѝ. Посочва се и вече споменатият случай, в който Manson е гонил актрисата с брадва в къщата си.

   Освен всичко това, музикантът и мениджърът му Tony Ciulla, както и компанията "Ciulla Management", са обвинени, че са извършили действия, аналогични на трафик на хора с актрисата, като са я прилъгали с участие с несъществуващ видеоклип на Manson. Бианко твърди и че е била експлоатирана, тъй като е полагала труд за Manson, за който не ѝ е било платено: тя е приготвяла храна за музиканта и неговите гости, чистила е и е записала беквокали за албума "Born Villain" без да бъде включена в списъка с изпълнители. В замяна на поканата да пътува и престои в САЩ Есме е трябвало да предоставя сексуални услуги. В иска пред съда се настоява за обезщетение, чийто размер не се посочва.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


slipknot 10.05.2021 00:08:46 отговори + 0 5
Аз и вярвам. Значи и аз мога да помня толкова детайлно какво съм правил на 3 годинки, даже всеки ден помня какво съм ял през цялото това време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 10.05.2021 09:33:11 + 0 0
Щом не помниш какво си ял, значи може и да са те изнасилили и това да не помниш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

азаз 2.05.2021 15:41:51 отговори + 6 8
Някой се сеща че е много тормозен след 10 и повече години?Егати измислиците Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 2.05.2021 22:03:20 + 4 4
Е за Харви Уайнстийн се сещаха 30 и повече години по-късно. Ама го осъдиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".