Ако все още се чудите кой концерт на 29 юни да посетите, можем да помогнем

16 юни 2009, 09:06 ч. 207 / 5 2
пред./следв.
Както знаете, на 29 юни ще се проведат две събития - фестивалът "Rock the Balkans" с участието на LIMP BIZKIT, QUEENSRYCHE, SAGA и MANGA и концерт на GOD DETHRONED със съпорт FLESHGOD APOCALYPSE и SACRAMENTAL BLOOD. Ако все още не сте решили кое шоу да посетите, участвайте в новите ни игри, чрез които можете да спечелите покана и за двете. Ние ще се постараем да не стане така, че един човек да спечели и за "Rock the Balkans", и за GOD DETHRONED и да продължи да се двоуми ;-) Играта за фестивала е тук, а тази за екстремния концерт в клуб "The Box" - тук.
   Същевременно, приключи загадката, с която разигравахме две DVD-та на филма "Рокаджията". Резултатие от нея ще бъдат обявени в близките дни.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DICKINSON_ 16.06.2009 13:33:08 отговори + 0 0
Само единствено за Queensryche отивам. Уникална банда......поне за мен. Не искам да натрапвам мнение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Iliya 16.06.2009 11:22:59 отговори + 0 0
е.. яко! И аз доста се двоумях на кой концерт да отида - на Queensryche или God Dethroned, но в крайна сметка поизтънелия джоб и здравия разум си казаха думата - все пак God Dethroned няма да подгряват на... Мерилин Менсън примерно!
Иначе дай-Боже да спечелим там нещо... и Бъзкит може да изгледам, представяйки си, че съм на съвсем отделен концерт от този на Queensryche!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".