Бившият китарист на CANNIBAL CORPSE Pat O'Brien е осъден на пробация, глоба и общественополезен труд

1 май 2021, 18:59 ч. 1028 / 3 2
пред./следв.

   На 16 март е била произнесена присъдата на бившия китарист на CANNIBAL CORPSE Pat O'Brien, който бе арестуван през 2018 г. при странни обстоятелства, а след това в дума му бе открито голямо количество огнестрелно оръжие.

   На музиканта ще бъде признато времето, прекарано в ареста, а освен това той получава и пет години пробация. O'Brien трябва да плати глоба от 23 793,45 щатски долара и да положи 150 часа общественополезен труд. Наредено му е да се въздържа от употреба на алкохол и наркотици, за което той ще бъде периодично тестван.

   През декември 2018-а Pat бе задържан за взлом в съседна къща, чиито собственици не познава, докато собственият му дом гори, а от там се чуват взривове. Китаристът е оказал съпротива при ареста, наранявайки с нож един от полицаите. В последствие в дома му бе открит истински арсенал - 50 пушки, 10 полуавтоматични пушки, вкл. вариации на АК-47, два картечни пистолета тип "Узи" и 20 пистолета, както и две огнехвъргачки. Освен това е имало и голямо количество муниции - хиляди патрони и др. и... три черепа.

   На първите изслушвания в съда O'Brien бе облечен със специална жилетка, предпазваща от самоубийство. В състава на "Канибалите" той бе заменен от Erik Rutan.

 

pat obrien



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 8.05.2021 01:44:55 отговори + 0 1
Да де, ама точно в САЩ законите за притежание на оръжие са супер либерални. Рибата се вмирисва от главата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EP140 2.05.2021 16:10:47 отговори + 4 2
Най-талантливият китарист, когото тази група е виждала. Липсата му се усеща силно в новия им албум. Ерик Рутан се е включил на негово място,но неговите песни са си чист Hate Eternal. Нищо общо с Cannibal Corpse. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".