Актуални новини за концерта на CHILDREN OF BODOM в София

4 ное 2013, 11:32 ч. 500 / 6 6
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Броени дни преди концерта на финлaндската метъл банда CHILDREN OF BODOM, на 13-ти ноември (сряда) в столичната зала Универсиада, финландските легенди нямат търпение да се срещнат отново с българските си фенове. В наскоро дадено интервю, барабаниста на бандата Яска сподели:” Надявам се да видя много от хората, с които се забавлявахме на предишния ни концерт в София. Очаквам страхотно шоу! Помня, феновете носеха уникален заряд и наистина нямам търпение да се върна там”.

   Освен пионерите на мелодичния дет метъл, на сцената в София ще видим още MEDEIA и DECAPITATED за първи път у нас, като двете банди са част от официалното европейско турне на CHILDREN OF BODOM. Европейската обиколка на групата ще приключи в края на този месец, а в началото на следващата година следва сериозно продължение на турнето им на територията на САЩ и Канада. В София дет метъл машините ще представят песните от новия си албум “Halo of Blood”, който е осми по ред, а до края на следващата година планират да са готови и с още по-нов албум.

   Преди да стъпят на сцената Alexi Laiho и компания ще “загреят” с буркан люти чушки и кисели краставички, споделят с усмивка организаторите, а след “мелачката” в София многобройните гости веднага ще потеглят към следващата спирка в разписанието им – съседна Гърция, където ще изнесат два поредни концерта.

   Организаторите от Phoenix Entertainment със съдействието на Loud Concerts съобщават, че билетите за концерта на CHILDREN OF BODOM, MEDEIA и DECAPITATED в момента са с цена 40 лв, а в дена на събитието ще са по 50 лв. Те могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream - магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg.
CHILDREN OF BODOM Sofia poster


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.11.2013 23:49:38 отговори + 0 0
баш тия Decapitated си бяха и беше тотална свинщина, заслужава си да се видят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2013 23:48:42 отговори + 0 0
На предния концерт залата беше доста пълна,кажи речи докрай,сега ще са по-малко естествено,но си мисля,че до към 2000 човека може и да има! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2013 22:41:11 отговори + 0 0
верно ли за първи път идват decapitated
ко? не!
септември 2011 имаше некво концертче, ама може да са били други decapitated
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 4.11.2013 22:00:55 отговори + 0 0
500 човека Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2013 17:42:32 отговори + 0 0
А,не бе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.11.2013 11:37:41 отговори + 0 0
дет метъл машините ??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".