Остават два дни до концерта на Eric Martin от MR. BIG в "Rock It"

4 ное 2013, 11:35 ч. 347 / 8 3
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Броени дни остават до един от най-очакваните концерти в RockIT тази година! Българската дата от европейското турне на Ерик Мартин.

   Eмблематичния глас на Mr.BIG ще изнесе акустично шоу за лимитиран брой фенове на 6 ноември в RockIT . Участието е част от европейското му акустично турне, като в репертоара му ще присъстват най-добрите парчета от репертоара на Mr.BIG и кавъри на известни рок и метъл класики.

   Ерик Мартин ще пристигне в деня на концерта и ще е тук само за него. След концерта ще остане за няколко часа в клуба за да се срещне и раздаде автографи на феновете посетили концерта, като при всяка възможност няма да откаже и снимка.

   Гласът на Mr.BIG е изключително скромен към “екстрите” и менюто, включващо различни видове плодове, сандвичи и топли ястия, кафе, чай, сокове, минерална вода и няколко бири.

   Тази сряда, 6 ноември от 21.00 часа в бар RockIT на една ръка разстояние гласът на Mr.BIG - ЕРИК МАРТИН!

   Билетите за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg.

   Пропуските се продават в момента на цена от 35 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на бар RockIT, цената им ще е 45 лв.
eric martin, rock it

още за:

Eric MartinBgtsc


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГНР 4.11.2013 23:07:58 отговори + 0 0
Завиждам на всички които ще отидат. На нас ни е малко далеч... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 4.11.2013 14:06:44 отговори + 0 0
Чудно, че има билети още. Ерик е велик! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2013 13:21:58 отговори + 0 0
Не е за изпускане! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".