Американците ACIDIC и JEREMY? с концерт в София на 24 октомври

20 окт 2016, 13:47 ч. 762 / 4 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Базираната в Лос Анджелис инди-рок група ACIDIC ще гостува за първи път в София на 24 октомври, понеделник, клуб Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1). Групата пристига в България по покана на Посолството на САЩ и като част от програмата "American Music Abroad”. В ролята си на "Посланици на културата", представляващи своята страна, американските музиканти ACIDIC посещават около 40 държави, като тази привилегия рок бандата получава след специална селекция, конкурирайки се с още близо хиляда формации. „American Music Abroad“ е културна програма на Службата за образователна и културна дейност към Държавния департамент на САЩ. За 40 години от началото на програмата, над 35 000 души са участвали в различни музикални събития по света.

През настоящата година ACIDIC печелят награди в три категории на Rockwired.com - за "Най-добра група", "Най-добър албум" (Creatures) и "Най-добър видеоклип" (Chicago). Списанието наскоро класира групата в списъка на " “25 Artists & Bands Who Made 2015 ROCK!”. В дискографията на американската банда фигурират пет студийни албума, по които работят с музикални продуценти, известни от проекти на Styx, Santana, Lynyrd Skynyrd, Avril Lavigne. Сред влиянията върху творчеството си посочват имената на Motley Crue, Muse, Nine Inch Nails, Green Day, The Beatles, Nirvana, The Vandals и други. Свирили са с банди като Hinder, Trapt, Candlebox, Fuel, Alien Ant Farm, Filter.

Като специален гост на събитието, по покана на Посолството на САЩ в България, концертът ще открие една от най-актуалните инди-рок банди у нас - JEREMY?. През настоящата година музикантите могат да се похвалят с успешното реализиране на първия си албум, с привилегията да подгряват Queen в Полша, Румъния и България, включването им в програмата на Exit Festival 2016, както и не на последно място - "Наградата на публиката" в престижния музикален конкурс "International Songwriting Competition 2015". През миналата година станаха първата българска група, участвала на един от най-големите форуми за нова музика - The Great Escape (Брайтън, Великобритания).

На 24-и октомври Терминал 1 ще отвори врати в 20:30 ч., концертната програма започва в 21:00 ч. с 40-минутен сет на JEREMY?. ACIDIC излизат на сцената в 22:00 ч. Входът е свободен, като зрители ще се допускат до постигане на комфортния максимален капацитет на клуба, с оглед на което се препоръчва навременното пристигане!

 

още за:

Jeremy?Acidic


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пабло Мрази Педита 20.10.2016 18:09:18 отговори + 3 0
Баси тъпотията, честно. Джормиле? могат спокойно да участвуват в гей сапунка в инди стил като ги гледам какви са принцеси, мали, мали... А и най- отгоре на плаката пише "пУсолство на САЩ в България представя"... ехм, комунистите и техните деца, баце А вий, свирете ли още по гаражите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Как ще ги стигнем? 20.10.2016 16:11:19 отговори + 5 1
От заглавието излиза, че и ЖЕРАВИ??? са Хамериканци. E, нема начин :-/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 20.10.2016 16:23:01 + 2 4
Нищо такова не "излиза" от заглавието.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 20.10.2016 16:45:40 + 4 1
Първо реших, че гадните империалисти са гепили името на славния ни бенд, ама после, слава Богу, всичко си дойде на мястото. Ура! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 20.10.2016 16:57:46 + 1 3
А като видите заглавие "Италианците Виченца и ЦСКА ще играят на стадион Васил Левски" - мислите ли си, че ЦСКА са италианци? Какво ли питам. Сигурно така си мислите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Как ще ги стигнем? 21.10.2016 11:28:46 + 0 0
не, питаме те тебе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.10.2016 14:13:53 отговори + 5 3
Acidic за пръв път ги чувам, но Jeremy? са под всякаква критика и достатъчна причина да не отида... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".