Песента на JEREMY? "Day After Day" с три награди от конкурс на БНР

21 май 2019, 13:59 ч. 750 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

JEREMY? е големият победител в юбилейното издание на конкурса за нови български песни "Пролет 2019". С новата си песен “Day After Day” бандата получи цели три награди на церемонията по раздаването им късно снощи. А това са: Голямата награда на селекционния екип и участие във фестивала "Евросоник" в Грьонинген, (Холандия), Първа награда на журито и Наградата на музикалната и журналистическата гилдия. Три топ награди излъчени от съвсем различни гилдии и техните представители. Конкурсът "Пролет" е създаден през 1970 г. и вече няколко десетилетия популяризира творчеството на българските музиканти. Бандата изпълни за първи път на живо пред публика новата “Day After Day” на гала вечер в първо студио на БНР (изпълни я дори два пъти). Тя е по музика на Ерсин Мустафов и Ташо Колев и текст на Гергана Нойкова и Ерсин Мустафов. От днес песента ще звучи официално и в ефира на различни радио станции у нас, а феновете ще могат да я чуят и съвсем скоро на живо – на 30 май в столичния клуб Music Jam!

В големият концeрт на JEREMY? на 30 май в столичния Music Jam специално участие ще има и Кирил Маричков. Групата ще изпълни заедно с него няколко вълнуващи парачета на Щурците и разбира се общата им песен - “Не си сам”. Това е песентя, която завладя заслужено сърцата на феновете и първите места в родните класации и радио ефир и сякаш още в самото начало на годината даде тласък за бъдещите и настоящи успехи за JEREMY? през 2019! Билети за събитието можете да намерите в системата на еventim.bg, партньорската мрежа и на място в клуба.

Повече подробности можете да намерите на официалната страница на JEREMY? или в страницата на събитието.
Няколко часа след шоуто в София бандата ще излети към Лондон за участието си в Camden Rock Festival на 1 юни!

Преди това обаче, още утре (22 май) JEREMY? и Кирил Маричков ще бъдат заедно в Пловдив, за да вземат участие в официалната церемония по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио в зала Колодрум. JEREMY? са с номинация в престижната категория “Група на годината” благодарение на слушателите и всички ние, фенове и приятели ще им стискаме силно палци да я получат!

Следете официалната страница на JEREMY?: https://www.facebook.com/jeremyband/
Чуйте новата песен “Day After Day” – тук.
Билети за концерт на 30 май в Music Jam има тук.
Билети за Camden Rock Festival на 1 юни: http://po.st/CamdenRocksTix

 

jeremy?

още за:

Jeremy?Бнр


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кафа 22.05.2019 10:20:08 отговори + 2 0
Кафа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тоо па 21.05.2019 22:13:48 отговори + 4 0
Просто никой 5 пари не дава за тая банда, надувайте се че сте велики..... радваме ви се !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 21.05.2019 15:09:37 отговори + 5 1
Ко? Не! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".