JEREMY? с голям концерт в София на 16 септември

12 юли 2023, 11:31 ч. 812 / 10 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Fest Team и Строежа представят:

JEREMY? Големият концерт

От ъндърграунд обществата до масовата публика, дванайсет години инди рок бандата JEREMY? преобръща представите за българска музика, шоу и рокендрол, заради които не е необходимо да излизаш извън граница. Сега те са готови за техния Голям концерт на 16 септември, Арена София (Колодрум) в Борисовата градина. Билетите за него влизат в продажба днес в мрежата на ticketstation.bg.

Екипът на Строежа, който винаги е подкрепял групата JEREMY? и Fest Team, промоутърската компания, чиито събития на живо събират над 100 000 души на година и която организира на най-големите музикални събития и фестивали в България, обединяват усилия, за да покажат, че българските артисти заслужават сцени с мащаба и блясъка на чуждестранните.

В музикалната история на българската инди рок банда има върхове като споделянето на една сцена с Queen и Arctic Monkeys, приз “Кристална лира”, тройна награда в конкурса “Пролет” на БНР”, специална награда в класацията БНР ТОП 20 за най-дълго задържала се песен на първо място. JEREMY? са и първата група от България, която печели златен медал в конкурса International Songwriting Competition. JEREMY? Имат реализирани няколко европейски турнета, ежегодни турнета в страната, свирили са на едни от най-значимите фестивали като EXIT, Serbia, Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen, Nederland, Camden Rocks, London UK, Expo Beats Festival, Dubai, Rock For People, Pilsen Czechia.

Най-голяма популярност в България придобиват с песните си Fake Fruits, Hope, Go Or Fall и с дуета на български език с легендарния Кирил Маричков - Не си сам.

На сцената на Арена София (Колодрум) на 16 септември ще се качат Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Красимир Тодоров, за да докажат, че музиката от България днес може да накара феновете да се чувстват част от света.

Пълнокръвно rock and roll шоу, което публиката заслужава да види от българска група.

Събитието във фейсбук е тук. Продажбата на билети за концерта на JEREMY? в София на 16 септември стартира днес в 11:00 от 33 лв. в мрежата на Ticketstation като цената им ще покачва с изчерпването на всяка категория.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тор 13.07.2023 02:34:15 отговори + 5 2
На 16 септември Hammerhead свирят в Джой Стейшън и сега ще отида да ги гледам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 12.07.2023 15:30:58 отговори + 13 2
Ужас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".