ANATHEMA съобщават, че Danny Cavanagh е направил опит за самоубийство

22 май 2022, 08:24 ч. 1173 / 7 5
пред./следв.

   Британската прогресив/алтърнатив/готик метъл банда ANATHEMA, която е неактивна от около две години, разпространи съобщение, в което казва, че един от основните ѝ членове - Danny Cavanagh, е направил опит да се самоубие.

   За щастие на колегите, роднините, приятелите и феновете, опитът на Danny да сложи край на живота си е бил неуспешен. Състоянието му се подобрява, но депресията, която го измъчва в последните около две години, не е победена. Останалите музиканти коментират, че е чудо, че Cavanagh е оцелял през този период. От една година той не е напускал дома си и, противно на слуховете, не е постъпвал в клиника. Той е посещавал болница веднъж на няколко дни, но състоянието на заведенията на Националната здравна служба го е депресирало даже повече. От групата ще отделят 10% от своята краудфъндинг кампания за службата.

   Колегите на Danny споделят и че той вече е непрекъснато под специализарано наблюдение и провежда рехабилитационна програма, чиято цел е да предотврати нов опит за самоубийство. 

   Докато Cavanagh не се възстанови, ANATHEMA официално са в почивка. В това време останалите музиканти ще работят по проекта, наречен WEATHER STATIONS. Именно за него е кампанията в "GoFundMe".

 

danny cavanagh



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 22.05.2022 09:11:49 отговори + 18 3
За съжаление депресията е един от най-големият бич на нашето време.А за чувствителните хора направо е крачка отвъд...на ръба.За България където здравеопазването е в пълна разруха депресивните състояния почти не се откриват и съответно лекуват... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 22.05.2022 14:18:43 + 20 1
При нас не се говори за такива неща. За да си мъж трябва задължително да не говориш за чувствата си, да караш автомобил с ръчни скорости и да се хвалиш колко ракия си можел да изпиеш, ако .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 22.05.2022 21:59:02 + 10 0
Много е тъжно, наистина. Като мъж, който има сериозни проблеми с това, мога да потвърдя, че едно 90% от хората нито знаят какво е, нито се интересуват. Супер много хора са ми казвали "ама ти си весел, винаги усмихнат, как така"... Ами така! Най-много някой да го сравни с "депресията", която е преживял за 2 седмици... сори ама не е това. Ако не си бил там... не знаеш какво е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 23.05.2022 01:55:15 + 9 1
Повярвай аз знам.Все повече се убеждавам,че хората творящи,слушащи...метъл музика са доста по-често погълнати от депресивни състояния.Душевността,светогледа,мирогледа...въобще цялата ни същност е доста по-чувствителна отколкото на другите щракащи с пръсти весели идиоти.А и сме идеалисти повечето...Когато гониш само кюфтето в магазина и си чалгар по душа какво може да те трогне и разбие...Но ние не сме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sect Of Vile Filmi 23.05.2022 12:31:10 + 3 0
Маняци, стегнете се: ))) - нали такъв е лафа нещо като ти има - 'я се стягай, погледни позитивно'.
Хората не разбират какво е или не искат. Бъдете здрави и Ви пожелавам ако не никога, то поне рядко да сте в депресия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".