АНТИФРИЗ отбелязват 11-и рожден ден с концерт на 25 ноември в София

21 ное 2022, 07:24 ч. 494 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Фолк-траш съставът Антифриз обявиха концерт по повод 11-ия рожден ден на групата. Месец след като приключи мини-турнето за новия албум "Кръчма", агро-пънк формацията ще отпразнува рождения си ден в София, клуб Live & Loud този петък, на 25-ти ноември. Музикантите обещават да заредят гостите си с много енергия и незабравими емоции, като им подарят един разбиващ 2-часов сет, с песни от всички периоди на групата. За празничното настроение на събитието ще се погрижат царете на вулгарните песни - оркестър Изомрудъ.

След дълго затишие, пънк-триото успяха да направят няколко концерта из страната. "Невероятна емоция, чувството е велико и хората се раздаваха докрай" - разказва Велизар. "Определено не е същото след пандемията, но аз лично виждам огромен музикален растеж в групата, и хората го виждат и оценят също. Последният ни концерт в София, Mixtape 5, беше най-успешният от всички правени досега" - добавя той.

Спазвайки традицията, от групата обявиха и томбола в социалните мрежи, чрез която трима ще могат да спечелят билети за двама. Победителите ще бъдат обявени тази сряда, два дни преди самия концерт. По време на събитието, феновете ще имат възможност да закупят новия албум или тениска на групата..

Антифриз е група, създадена през 2011-та в Пловдив, известна с парчетата си "Сър Стенли Ройс", "На село", "Магазин" и други. Стиловата ориентация на музиката им е разнородна, но предимно ориентирана към народен пънк-траш. През 2017-та излиза първият им албум озаглавен "Коалиция за умствено размразяване", а през 2022-ра се появява на бял свят и втория, с името "Кръчма". Повече информация за групата може да намерите от тук: https://linktr.ee/antifriz

25.11.2022
клуб Live & Loud
Вход: 10 лева
Врати: 20:30
Старт: 21:30

 

антифриз концерт



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 21.11.2022 10:26:50 отговори + 0 2
Ни един клип от новия албум.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".