Гледайте новия видеоклип на АНТИФРИЗ "Супермаркет"

24 юли 2023, 07:20 ч. 596 / 9 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В интернет пространството изтече новият видеоклип на Антифриз няколко дни преди официалната концертна премиера, която ще се проведе този петък (28.07.23) в Mixtape 5, София. Песента се казва „Супермаркет" - от едноименния албум „Кръчма", а самото видео представлява анимация, чието действие се развива в голяма верига магазин, подобен на родните такива. От групата коментират:

„Най-вероятно някой зъл хакер ни е хакнал профила в YouTube и го е пуснал без да разберем. Жив и здрав да е, ще се напием на премиерата за негово здраве."

Самата песен разказва за тъжната реалност на нашето консуматорско общество, където бедни пенсионери се бият за продукти на промоция. Най-скорошен пример за това беше суматохата около високите цени на олиото, което предизвика опашки и напрежение в редица супермаркети.

„Абе тия нарочно са си пуснали клипа и сега се правят на интересни. До кога ще им се връзвате на глупостите? Пиша този коментар защото татко не ме обичаше достатъчно!" – коментира трол под статията.

Антифриз канят всички на официалния премиерен концерт спектакъл този петък в клуб Mixtape 5 да отпразнуват заедно появата на поредния музикален видеоклип и благодарят на всички замесени, особено на техните Patreon последователи. Врати отварят в 21:00, а самият концерт започва в 22:00.

Главни виновници за появата на новия видеоклип са:

Музика, текст – Георги Маджиров
Микс и мастер – Васил Вълчев
Сценарий – Велизар Телбийски
Анимация – Gadzstudios

 

група Антифриз

още за:

Антифриз


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тори Кейлър 24.07.2023 09:31:01 отговори + 4 4
Чалгичка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 24.07.2023 08:46:51 отговори + 4 2
Много ясно, че сами са си го пуснали.
А и такова нещо като хакване на профил в YouTube няма. Профилът е в Google и е един за всичките им услуги.
И получаваш нотификация ако се засече необичаен login.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митьо Пищова 24.07.2023 11:56:45 + 3 1
като те гледам какъв си напредничав, ти ще да си този зъл хакер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".