ATTAXIC са следващата група за "Dark Sun And Winter Cold 2023"

23 яну 2023, 06:21 ч. 326 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

AttaXic на Dark Sun And Winter Cold Vol. 4, Mixtape 5 (B-Side), 11.02.2023, Saturday

Групата води началото си от 2015-а г. Създадена е в град Добрич от Николай Станев (барабани), Рейхан Якубов (китара) и Кристиян Кръстев (бас). Оригиналният състав е бил от петима членове, но през 2019-а г. се установява като квартет, с нови вокали и ритъм китара в лицето на Александър Веждаров (Самоков). Конкретният стил на групата трудно може да бъде определен. В него се преплитат жанрове като груув метъл и стоунър, с бавни и тежки рифове и прогресивни смени в темпо и ритъм. Понастоящем всички живеят в София. През последните години групата е свирила на много фестивали на открито, както и много клубни участия в страната, като: Buzludja Open Air Fest, Extreme Summer Fest, Sea of Black Fest, Boro Fest, Trap Fest и т.н. През 2021-а г. печели конкурса Music Elevator с авторската си композиция „Sunburst". На 16-и декември 2022 г. бандата издава дебютния албум – „Blackout Second", който можете да чуете във всички музикални платформи.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".